La ce trebuie să te aştepţi atunci când îţi faci augmentare mamară

25 februarie, 2020
1 bust femeie jpg jpeg

Dacă ai decis că e timpul să faci o schimbare majoră la felul în care arată sânii tăi, indiferent de motiv, anul acesta trebuie să faci un pas în faţă spre a-ţi îndeplini dorinţele.

Poate fi vorba despre corectarea unei probleme vechi, implant mamar în urma unei operaţii precum cea de mastectomie sau, pur şi simplu, dacă vrei să te vezi altfel în oglindă. Indiferent de motivele tale, trebuie să ştii la ce să te aştepţi atunci când decizi să faci operaţia:

Calitatea merită o cheltuială mai mare

Dacă te-ai interesat despre ce presupun astfel de intervenţii, cu siguranţă ştii ce se poate întâmpla dacă încerci să mergi pe cea mai ieftină variantă. Rezultatele pot fi adevărate dezastre şi vei avea nevoie de alte operaţii de corectare. În schimb, dacă alegi o clinică de specialitate renumită şi apelezi la serviciile medicilor cu reputaţie, nu vei avea niciun regret. 

O augmentare mamara trebuie luată în serios şi trebuie să ştii că preţurile sunt semnificative. Însă, dacă îţi doreşti cu adevărat să faci acest pas, nu renunţa din acest motiv. Un preţ mai mare îţi poate garanta că te afli pe mâini bune, dar cere cât mai multe detalii medicilor. De asemenea, un profesionist va avea un portofoliu prin care îţi va prezenta foste paciente, before and after. Aşadar, nu opta niciodată pentru procedurile care au costuri îngrijorător de mici, oricât de mult ţi-ai dori să ai sânii perfecţi.

Ai nevoie de o perioadă de recuperare

Nu-ţi imagina că, odată ce te operezi, poţi pleca la plajă încă din ziua următoare. Cel mai potrivit ar fi să-ţi programezi operaţia în zilele de joi sau vineri şi să îţi iei şi câteva zile libere din săptămâna următoare. În general, durerea poate persista până la o săptămână, însă primele două-trei zile sunt mai complicate. 

Apoi, vei putea să revii, treptat, la activităţile tale obişnuite. Ţine minte că este recomandat să renunţi la exerciţiile fizice care implică ridicatul greutăţilor pentru câteva săptămâni bune. Asigură-te că ai pe cineva alături, fie că e vorba despre partener sau prietena ta cea mai bună. Recuperarea va fi mult mai uşoară astfel, iar puţin ajutor va fi necesar în special în primele zile de după operaţie. Urmează toate sfaturile medicului şi întreabă încă de la început ce presupune procesul de vindecare.

Va trebui să-ţi schimbi garderoba

Acest pas este influenţat de cât de mare îţi doreşti să fie schimbarea. O cupă mult mai mare decât cea cu care erai obişnuită va avea efecte asupra întregii siluete şi va trebui să te obişnuieşti într-un nou trup. Este posibil să descoperi că nici fustele sau pantalonii nu se mai aşeze pe tine ca înainte, nu doar bluzele şi tricourile mulate. În acest caz, va trebui să faci o plimbare prin magazine şi să probezi cât mai multe haine, pentru a-ţi redescoperi stilul. O augmentare mamară care corectează consecinţele unei mastectomii, de exemplu îţi va deschide uşile spre un nou început, prin care vei lăsa în urmă amintirile neplăcute şi care te va ajuta să-ţi redescoperi feminitatea. Bucură-te de noua ta înfăţişare şi sărbătoreşte-o cu o schimbare radicală în garderobă.

Este normal să fii nesigură

Multe femei trec printr-o perioadă în care încearcă să se accepte, chiar dacă au făcut ceva important pentru imaginea lor şi au devenit ceea ce-şi doreau. În special dacă ai trăit toată viaţa cu sâni foarte mici, rezultatele intervenţiei te pot lua prin surprindere. Fie că ţi se pare că ai ales o cupă prea mare, nu te mai recunoşti în propriile tale haine sau ai alte gânduri, trebuie să ştii că aceste sunt normale şi vor dispărea odată ce începi să îţi accepţi frumuseţea. Augmentarea mamară reprezintă o transformare a imaginii corpului tău şi vei avea nevoie de timp să te obişnuieşti. Este important să ai pe cineva alături care să îţi înţeleagă temerile şi să te ajute să înţelegi că ai luat decizia potrivită.

Tehnologia şi abilităţile medicilor pot ajuta pe oricine să facă schimbări majore în ceea ce priveşte lookul sau forma corpului. Când îţi doreşti asta cu adevărat, apelează cu încredere la intervenţiile chirurgicale care ţi se par necesare. Nu uita că acest proces implică multă informare, alegerea celor mai buni medici şi alte procese de acceptare a noii tale imagini sau chiar a durerii. Toate acestea merită, dacă eşti sigură că te vor face fericită.

Sursa foto: pixabay.comRecente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg