Maria Radu se întreţine cu Strong by Zumba, noul trend de cardio fitness din 2018

15 martie, 2018
Maria Radu Zumba Ana Georgescu (10) jpeg

Când nu se află pe scenă sau în studio, Maria acordă o atenţie sporită stilului de viaţă.

image

Solista Maria Radu este una dintre cele mai sportive artiste din România. De mai bine de 10 ani este vegetariană, practică regulat sport, precum tenis, jogging, aerobic, iar mai nou experimentează STRONG by Zumba®, un program fitness de intensitate crescută, ce provoacă orice pasionat al claselor de tonifiere şi cardio, alături de Ana Georgescu, Master Trainer internaţional STRONG by Zumba®.

Acesta este un nou trend în materie de sport, devenit popular în Statele Unite, iar succesul imediat de peste Ocean a declanşat răspândirea lui în toată lumea, iar mai nou şi în România în unele cluburi de fitness.

"Ce îmi place la acest gen de antrenament este că muzica e la fel de importantă precum planul de exerciţiiAlergare pe loc cu genunchii la piept, lovituri împrumutate din box şi alte sporturi de contact, genuflexiuni, flotări cu sărituri şi alte mişcări cu impact mare asupra musculaturii sunt perfect sincronizate cu fiecare accent muzical, de la hip-hop la raggaeton, socca şi muzică electronică. Fiecare mişcare are un sunet unic, ceea ce îţi fixează în minte mişcările şi te ajută să ai cursivitate în antrenament, fără să fie nevoie să urmăreşti instructorul cu privirea nonstop", spune Maria Radu care momentan înregistrează o nouă piesă în studio care speră că se va transformă într-un hit.

   

image image

Ana Georgescu, Master Trainer internaţional 

 by 

® ne spune care sunt beneficiile acestui antrenament.

"Este antrenamentul ideal pentru cei care vor să crească rezistenţă la efort, să atingă o condiţie fizică optimă şi să îşi depăşească limitele fizice şi mentale în cadrul fiecărui antrenament. Atmosfera claselor STRONG by Zumba® este una motivantă, iar exerciţiile sunt uşor de modificat în funcţie de nivelul fiecărui participant. Intensitatea muzicii creşte odată cu fiecare secţiune a antrenamentului. Progresul este evident şi apare după numai trei clase. Participarea constantă, pe termen lung sporeşte calitatea generală a vieţii!”

În comparaţie cu programele de exerciţii obişnuite – de exemplu interval training, 

 by 

® îmbină mişcări diferite cu impact cardiovascular crescut. Astfel, se crează un program intensiv de dezvoltare a forţei şi rezistenţei la efort, neîntrerupt pentru o oră. Programul se axează pe exerciţii cu propria greutate corporală, a căror frecvenţă facilitează dezvoltarea unei siluete armonioase. De exemplu, dacă la o oră de aerobic clasic se ard în jur de 380 de calorii la o greutate de 68 kg, cu programul HITT (High Intensity Tempo Training) 

 by 

® se ard grăsimile, în timp ce creşte anduranţa şi sunt depăşite limitele fizice.

.

Foto: Mihai Ion; locaţie: 700 FitClubRecente pe Ok! Magazine

Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg