Metode de slăbit rapid pentru a avea picioare sexy vara aceasta

8 mai, 2018
picioare fit jpeg

Vrei să ai picioare subţiri, tonifiate, netede şi bronzate? Cu siguranţă aceasta este dorinţa multor femei pentru că se apropie vara. Cam aşa arată în viziunea oamenilor ideea de picioare superbe. Cu siguranţă şi tu vrei asta. În acest articol poţi afla cele mai eficiente metode de slăbit pentru a avea picioare sexy vara aceasta.

image

De multe ori probabil te uiţi la silueta ta şi nu eşti mulţumită de ea. Faci o analiză corporală şi îţi dai seama că pe anumite regiuni ale corpului – fese, coapse, abdomen – ai acumulări de ţesut adipos pe care este greu să le elimini prin dietă, masaj şi sport. Uneori este greu să slăbeşti exact pe zonele cu probleme, chiar dacă urmezi un program de nutriţie care este corect şi compatibil cu starea ta de sănătate.

Desigur dieta contează, dar pentru a slăbi rapid ai posibilitatea de a alege o metodă mai eficientă oferită de tratamentele de remodelare corporală de la saloanele de înfrumuseţare care au cele mai performante dispozitive de acest fel.

Tratament de slăbit, anti-celulită, pentru a avea picioare sexy vara aceasta

Dacă îţi doreşti un mod mai flexibil şi mai rapid pentru a pierde în greutate poţi face un tratament de slăbit în Satu Mare la cel mai bun salon de înfrumuseţare, cu dispozitivul Eximia care oferă beneficii în atingerea acestui obiectiv. Cu Eximia slăbeşti rapid, îţi remodelezi silueta şi în plus ai şi avantajul de a avea pielea mai frumoasă, mai tonifiată, fără celulită.

Află cât de uşor este să slăbeşti cu acest tratament!

image

Problema multor femei este aceea că atunci când se îngraşă, acele câteva kg în plus nu se distribuie în mod egal pe tot corpul. Acumulările de grăsimi sunt mai mari pe unele regiuni decât pe altele. Aşa se explică faptul că apar colăcei în jurul taliei, celulită pe coapse sau pe fese, etc.

Dacă şi tu ai problema aceasta, trebuie să ştii că soluţie la ea există! Eximia te scapă de celulită şi te ajută să slăbeşti rapid exact pe zonele unde ai acumulări de grăsimi, în doar câteva şedinţe de tratament. Eximia a primit un premiu extraordinar la ultimul Congres Internaţional de Medicină Anti-Îmbătrânire, acela de "Cel mai bun echipament de slăbit în 2017".

Tratamentul cu acest aparat ajută şi în combaterea celulitei – o problemă a tuturor femeilor în ultimii ani. După cum se ştie celulita creează acel aspect inestetic de coajă de portocală, care nu dispare atât de uşor prin dietă. Atunci când se acţionează direct asupra stratului de ţesut adipos şi se distrug nodulii de celulită prin combinarea unor tehnologii avansate, reducerea celulitei se poate face eficient în scurt timp. Acest lucru îl realizează dispozitivul Eximia!

Sportul subţiază picioarele!

image

Cu siguranţă sportul este o metodă prin care elimini grăsimea de pe coapse – aceasta fiind una din problemele femeilor în ziua de azi. Exerciţiile fizice regulate oferă următoarele avantaje:

 • Reduc tensiunea musculară şi înlesnesc relaxarea.
 • Îmbunătăţesc agilitatea şi flexibilitatea.
 • Reduc stratul de ţesut adipos.
 • Ameliorează durerile musculare.
 • Sporesc mobilitatea articulară.
 • Stimulează lubrifierea articulaţiilor.
 • Îmbunătăţesc capacitatea de mişcare.
 • Fac picioarele mai subţiri şi mai tonifiate.
 • Combat stresul.
 • Îmbunătăţesc starea de spirit.

Scapă definitiv de părul nedorit de pe picioare!

Pentru a avea picioare sexy vara aceasta cu siguranţă trebuie să alegi metoda de epilare definitivă care se face la saloanele de înfrumuseţare. Epilarea cu laser te ajută să ai picioarele mai frumoase, cu pielea mai fină, în scurt timp. Poţi opta pentru această terapie în locul epilării cu ceară deoarece aceasta este pe termen foarte lung şi nu produce durere.

Epilarea definitivă te scapă de toate firele de păr care sunt în faza activă, de creştere, la momentul tratamentului. Acestea sunt eliminate definitiv – lucru cu adevărat extraordinar. În timpul tratamentului nu apare dureri, iritaţii şi nici nu există riscul să-ţi distrugi pielea picioarelor (cum se întâmplă în cazul epilării cu ceară sau cu lama de bărbierit).

Alimentaţia corectă te ajută să ai picioarele subţiri şi sexy!

image

Pentru a avea picioare subţiri şi frumoase trebuie să renunţi la alimentele grase, produse de panificaţie, la dulciuri şi consumul excesiv de alcool.

Poţi preveni umflarea picioarelor şi formarea edemului prin alimentaţie şi anumite reguli de viaţă:

 • Consumă mere pentru că aceste fructe sunt un remediu împotriva edemului şi ajută la eliminarea excesului de apă din organism.
 • Alege fructele de pădure ca desert pentru că acestea au potasiu şi magneziu. Fructele de pădure ajută la reducerea picioarelor umflate şi combaterea retenţiei de apă în organism.
 • Introdu în alimentaţie ardei gras roşu pentru că are magneziu şi potasiu, de aceea reduce edemul şi subţiază picioarele.
 • Bea ceaiuri sau infuzii din plante medicinale cu efect diuretic (ex. flori de soc, pătrunjel, ceai verde).
 • De asemenea este indicat să nu exagerezi cu consumul de sare pentru că aceasta favorizează retenţia de apă în organism şi umflarea picioarelor.

Masajul este de asemenea o bună metodă de înfrumuseţare a picioarelor. Masajul tonifiază pielea, stimulează circulaţia sangvină şi limfatică, ajută la reducerea celulitei, a stratului de ţesut adipos.Recente pe Ok! Magazine

Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro  Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs  Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg
IQOS (1) jpeg
Beautik Haute Parfumerie (2) jpg
3 beneficii importante pe care colagenul ți le poate oferi jpeg