Metode de slăbit rapid pentru a avea picioare sexy vara aceasta

Vrei să ai picioare subțiri, tonifiate, netede și bronzate? Cu siguranță aceasta este dorința multor femei pentru că se apropie vara. Cam așa arată în viziunea oamenilor ideea de picioare superbe. Cu siguranță și tu vrei asta. În acest articol poți afla cele mai eficiente metode de slăbit pentru a avea picioare sexy vara aceasta.

De multe ori probabil te uiți la silueta ta și nu ești mulțumită de ea. Faci o analiză corporală și îți dai seama că pe anumite regiuni ale corpului – fese, coapse, abdomen – ai acumulări de țesut adipos pe care este greu să le elimini prin dietă, masaj și sport. Uneori este greu să slăbești exact pe zonele cu probleme, chiar dacă urmezi un program de nutriție care este corect și compatibil cu starea ta de sănătate.

Desigur dieta contează, dar pentru a slăbi rapid ai posibilitatea de a alege o metodă mai eficientă oferită de tratamentele de remodelare corporală de la saloanele de înfrumusețare care au cele mai performante dispozitive de acest fel.

Tratament de slăbit, anti-celulită, pentru a avea picioare sexy vara aceasta

Dacă îți dorești un mod mai flexibil și mai rapid pentru a pierde în greutate poți face un tratament de slăbit în Satu Mare la cel mai bun salon de înfrumusețare, cu dispozitivul Eximia care oferă beneficii în atingerea acestui obiectiv. Cu Eximia slăbești rapid, îți remodelezi silueta și în plus ai și avantajul de a avea pielea mai frumoasă, mai tonifiată, fără celulită.

Află cât de ușor este să slăbești cu acest tratament!

Problema multor femei este aceea că atunci când se îngrașă, acele câteva kg în plus nu se distribuie în mod egal pe tot corpul. Acumulările de grăsimi sunt mai mari pe unele regiuni decât pe altele. Așa se explică faptul că apar colăcei în jurul taliei, celulită pe coapse sau pe fese, etc.

Dacă și tu ai problema aceasta, trebuie să știi că soluție la ea există! Eximia te scapă de celulită și te ajută să slăbești rapid exact pe zonele unde ai acumulări de grăsimi, în doar câteva ședințe de tratament. Eximia a primit un premiu extraordinar la ultimul Congres Internațional de Medicină Anti-Îmbătrânire, acela de „Cel mai bun echipament de slăbit în 2017”.

Tratamentul cu acest aparat ajută și în combaterea celulitei – o problemă a tuturor femeilor în ultimii ani. După cum se știe celulita creează acel aspect inestetic de coajă de portocală, care nu dispare atât de ușor prin dietă. Atunci când se acționează direct asupra stratului de țesut adipos și se distrug nodulii de celulită prin combinarea unor tehnologii avansate, reducerea celulitei se poate face eficient în scurt timp. Acest lucru îl realizează dispozitivul Eximia!

Sportul subțiază picioarele!

Cu siguranță sportul este o metodă prin care elimini grăsimea de pe coapse – aceasta fiind una din problemele femeilor în ziua de azi. Exercițiile fizice regulate oferă următoarele avantaje:

 • Reduc tensiunea musculară și înlesnesc relaxarea.
 • Îmbunătățesc agilitatea și flexibilitatea.
 • Reduc stratul de țesut adipos.
 • Ameliorează durerile musculare.
 • Sporesc mobilitatea articulară.
 • Stimulează lubrifierea articulațiilor.
 • Îmbunătățesc capacitatea de mișcare.
 • Fac picioarele mai subțiri și mai tonifiate.
 • Combat stresul.
 • Îmbunătățesc starea de spirit.

Scapă definitiv de părul nedorit de pe picioare!

Pentru a avea picioare sexy vara aceasta cu siguranță trebuie să alegi metoda de epilare definitivă care se face la saloanele de înfrumusețare. Epilarea cu laser te ajută să ai picioarele mai frumoase, cu pielea mai fină, în scurt timp. Poți opta pentru această terapie în locul epilării cu ceară deoarece aceasta este pe termen foarte lung și nu produce durere.

Epilarea definitivă te scapă de toate firele de păr care sunt în faza activă, de creștere, la momentul tratamentului. Acestea sunt eliminate definitiv – lucru cu adevărat extraordinar. În timpul tratamentului nu apare dureri, iritații și nici nu există riscul să-ți distrugi pielea picioarelor (cum se întâmplă în cazul epilării cu ceară sau cu lama de bărbierit).

Alimentația corectă te ajută să ai picioarele subțiri și sexy!

Pentru a avea picioare subțiri și frumoase trebuie să renunți la alimentele grase, produse de panificație, la dulciuri și consumul excesiv de alcool.

Poți preveni umflarea picioarelor și formarea edemului prin alimentație și anumite reguli de viață:

 • Consumă mere pentru că aceste fructe sunt un remediu împotriva edemului și ajută la eliminarea excesului de apă din organism.
 • Alege fructele de pădure ca desert pentru că acestea au potasiu și magneziu. Fructele de pădure ajută la reducerea picioarelor umflate și combaterea retenției de apă în organism.
 • Introdu în alimentație ardei gras roșu pentru că are magneziu și potasiu, de aceea reduce edemul și subțiază picioarele.
 • Bea ceaiuri sau infuzii din plante medicinale cu efect diuretic (ex. flori de soc, pătrunjel, ceai verde).
 • De asemenea este indicat să nu exagerezi cu consumul de sare pentru că aceasta favorizează retenția de apă în organism și umflarea picioarelor.

Masajul este de asemenea o bună metodă de înfrumusețare a picioarelor. Masajul tonifiază pielea, stimulează circulația sangvină și limfatică, ajută la reducerea celulitei, a stratului de țesut adipos.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA