Monica Anghel, mai slabă ca oricând: ”Nu urmez o dietă!"

29 mai, 2018
monica anghel a slabit spectaculos jpg jpeg

În ultimele luni, artista s-a întrecut pe ea. Cu multă ambiţie şi efort susţinut, a reuşit să slăbească peste 25 de kilograme!

image

Monica Anghel este un exemplu de voinţă şi de tenacitate. După marea încercare prin care a trecut odată cu dificila operaţie la coloană de anul trecut, cântăreaţa a realizat că sănătatea este cea mai importantă şi că, pentru a sta departe de alte probleme, trebuie să urmeze cu sfinţenie sfatul medicilor, inclusiv pe cel legat de greutatea corporală.

"Am crezut că n-o să mai pot să merg niciodată, pentru că m-a durut foarte tare, eram foarte speriată... După operaţia pe coloana vertebrală, am avut pareză de 98% pe piciorul drept. Dacă nu mă operam nu puteam să mai merg. Iată, acum sunt în perfectă stare."

Întrebată care este secretul transformării sale spectaculoase, Monica Anghel a spus, pentru Antena 1, că "nu e niciun secret. Este programul Good Life pe care îl urmez, este un program extrem de sănătos. Nu este o dietă, este un program care durează doi ani de zile, pentru că abia după doi ani hipotalamusul se setează, acceptă şi înregistrează noua greutate, respectiv noua informaţie pe care tu i-o dai ca pacient. Am alături de mine oameni extraordinari" - anume un fizioterapeut, un medic nutriţionist/endocrinolog, un psiholog şi un kinetoterapeut.

image

"Am reuşit să dau 25 de kilograme jos, sănătos, să fiu plină de energie", spune Monica Anghel, care ne-a dezvăluit şi programul său zilnic: "Mă trezesc în fiecare zi la 05.30, merg la gimnastică 2-2.30 h, sunt veselă, sunt OK, sunt sănătoasă, sunt eu. Mi se fac analize din 3 în 3 luni şi regimul se stabileşte în funcţie de analize. Am fost cuminte şi sunt în continuare şi mă bucur foarte mult că am reuşit. Mă simt extraordinar de bine, din ce în ce mai bine".

image


Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg