Nicoleta Luciu îţi arată cum să slăbeşti 5 kg într-o săptămână

27 mai, 2016
Nicoleta Luciu6 jpeg

Vedeta a testat dieta şi acum o împărtăşeşte şi fanelor ei.

Da, se poate, şi numai în 7 zile!

Vara bate la uşă, iar testul costumului de baie le îngrozeşte pe femei. Cel puţin, pe cele care ţin la imaginea lor. Nicoleta Luciu vine cu o soluţie rapidă, care topeşte 5 kg într-o singură săptămână - o dietă testată chiar de ea, după cum însăşi mărturiseşte.

"După cum poate că ştiţi deja, nu m-am numărat printre mămicile care, atunci când sunt însărcinate, dacă n-ar fi după burtică, nici n-ai şti că aşteaptă un copil. La ambele sarcini m-am îngrăşat între 30 şi 40 de kilograme", mărturiseşte Nicoleta Luciu pe blogul personal.

După ce a născut, Nicoleta a avut de dat jos kilograme bune.

"Asta a însemnat mai multă muncă după naştere. Şi în bucătărie, dar şi în sala de sport. Am făcut mişcare, atât cât am putut, însă am apelat şi la nişte diete fulger care să-mi dea un start motivant. Cu ajutorul lor, am dat repejor jos 5 kilograme într-o săptămână", spune ea.

"Înainte să le dezvălui, vreau să specific clar: aceste diete se ţin doar timp de 7 zile! Sunt bune pentru atunci când îţi doreşti să dai jos câteva kilograme rapid, iar apoi să continui cu un stil de viaţă sănătos, cu un regim alimentar echilibrat şi să începi să faci mişcare, astfel încât să te menţii în formă", avertizează Nicoleta.

"Cum poţi să slăbeşti 5 kilograme într-o săptămâna? Cu multă ambiţie! Mă refer la ambiţia de a nu te apropia de frigider. Un sfat ar fi să nu-l umpli cu mici tentaţii în perioada în care ţii dietă şi astfel vei stă departe de poftă de a ronţăi ceva bun, de a ciuguli şi de a gustă pe ici, pe colo. Supă de legume cu carne fiartă – fără sare, condimente şi pieliţă… şi doar atât! Oricând îţi este foame, mănânci supă. Şi ceai de anason, neîndulcit. ? Şi multă apă, pentru hidratare. Astfel, ne dezintoxicăm, slăbim şi luăm nutrienţii necesari din legumele fierte".

image

La dieta cu supă de legume, Nicoleta are şi o alternativă, poate chiar mai dură.

"Iaurturi… şi doar atât! Înlocuim supă din versiunea precedentă cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte bătut, cu fructe sau seminţe, toate cu până la 5% grăsime. De fiecare dată când ne este foame".

image

"Da, poate pare chinuitor. Te anunţ, de pe acum, că este. Trebuie ca în această perioada să ai grijă de ţine, să te odihneşti corespunzător, să te hidratezi şi să nu fii într-o perioada în care eşti foarte solicitată cu muncă. Sub nicio formă nu este indicat să prelungeşti aceste diete mai mult de 7 zile, la fel cum nu este indicat că după cele 7 zile să revii la vechiurile obiceiuri alimentare nesănătoase!", ne mai sfătuieşte Nicoleta Luciu.