Nu există nu se poate! Andreea Marin şi Top Line ajută la transformarea a 7 siluete

9 martie, 2018
27459238 1980469638647293 8891713276831723624 n jpeg

Cu ajutorul vedetei şi a specialiştilor din saloanele Silhouette, şapte femei din toată ţara îşi vor transforma radical stilul de viaţă în următoarele trei luni.

image

Mii de femei din toată ţara s-au înscris în preselecţiile campaniei “Nu există nu se poate”, lansată de Andreea Marin şi Top Line, în dorinţa de a intra în cantonamentul frumuseţii şi a-şi îmbunătăţi radical stilul de viaţă în următoarele trei luni. Şapte dintre acestea au fost selectate şi au fost anunţate chiar de vedetă telefonic.

Adriana Diaconu (specialist în Resurse Umane, Bucureşti), Ionica Oaida (registrator medical, Bucureşti), Simona Gherghel (profesoară, Bacău), Andreea Albu (economist, Deva), Mihaela Negrii (bibliotecară, Iaşi), Mariana Olteanu (inginer în agricultură, Ploieşti) şi Adelina Căpăţînă (gestionar benzinărie, Timişoara), vor avea ocazia să îşi remodeleze silueta şi să aibă un ten întinerit urmând gratuit, timp de trei luni,  tratamente corporale şi faciale profesionale în saloanele partenere Top Line din oraşul lor, şi să înveţe de la specialişti cum să îşi reechilibreze stilul de viaţă de zi cu zi astfel încât să capete mai multă încredere în sine printr-o schimbare în bine - minte, trup, suflet.

“Cele şapte doamne au devenit

. Au vârste diferite, în mare parte peste 40 de ani, ocupaţii diferite, cu poveşti de viaţă impresionante. În următoarele trei luni vor învăţa ce înseamnă echilibrul minte-trup-suflet, vor afla de la cei mai buni specialişti din industria de frumuseţe cum îşi pot îngriji eficient tenul, silueta şi aspectul fizic în general, ce înseamnă un program alimentar zilnic echilibrat şi sănătos şi vor beneficia gratuit de cele mai bune tehnologii profesionale de înfrumuseţare din saloanele partenere Top Line din oraşele lor. La fel am procedat şi anul trecut când, cele şase ambasadoare “Nu există nu se poate” de atunci au avut parte de transformări impresionante în bine, din toate punctele de vedere. De la faptul că

, până la faptul că şi-au descoperit noi pasiuni şi chiar şi-au schimbat ocupaţia, alegând ceea ce le face să se simtă cu adevărat împlinite.  De exemplu, două dintre ambasadoarele de anul trecut sunt astăzi make-up artişti şi dau mai departe ceea ce au învăţat în cele 3 luni de campanie”, declară

.

image

Cele şapte câştigătoare din acest an vor avea ocazia să urmeze tratamente corporale şi faciale profesionale, testate şi de vedetă, recomandate de medicii şi specialiştii în cosmetică ai saloanelor partenere Top Line din acele oraşe: Silhouette Unirii (Bucureşti), Beauty Shot (Bucureşti), Elysees Make Up Studio (Timişoara), Attitude by Cosmetics Style (Deva), Floarea de Colţ (Bacău), Gioconda Medical Spa (Iaşi), Salon Bluette (Ploieşti). Scopul este ca, la finalul cantonamentului frumuseţii, câştigătoarele să obţină o siluetă suplă, să scape de aspectele inestetice ale pielii, să aibă un ten mai tânăr şi mai sănătos şi, mai presus de toate, o stare de bine şi de mai mare încredere în forţele proprii mulţumită acestor transformări la nivel estetic.

„Avem o echipă bine pregătită de specialişti în toate zonele ţării, Top Line România şi saloanele de frumuseţe partenere îşi deschid porţile pentru mişcarea ‚Nu există nu se poate’ în următoarele 3 luni, în care oricare dintre voi are şansa de a intra, pentru o schimbare în bine, minte, trup şi suflet. Veţi învăţa drumul înapoi către echilibru, armonie, frumuseţe şi sănătate, în cazul în care simţiţi că aţi pierdut busola şi nu vă mai simţiţi bine în propria piele. După 3 luni în programul nostru de înfrumuseţare şi reechilibrare, cele 7 norocoase, printre care vă puteţi număra, vor şti că sunt din nou pe drumul cel bun, vor vedea şi în oglindă, şi în ochii celor din jurul lor, dar vor simţi şi în interiorul lor schimbarea în bine. Ne vom întâlni apoi chiar aici, la mine acasă, vom avea un weekend de neuitat, dedicat frumuseţii, veţi fi protagonistele unei şedinţe foto profesionale, vă invit să luăm masa în grădina mea şi apoi ieşim ca fetele în oraş, să sărbătorim schimbarea în bine, să vedem un spectacol bun, iar surprizele, vă promit, se vor ţine lanţ pe parcursul a 3 luni de zile şi la finalul lor. Ştiţi că sunt om de cuvânt!”, a declarat Andreea Marin.

image

Anul acesta ambasadoarele "Nu există nu se poate" vor urma, în saloanele partenere Top Line, tratamentele faciale Dermia, LPG Alliance şi GUINOT Hydradermie Cellular Energy Soleil sau Mary Cohr Energy Cellulaire, şi tratamentele corporale LPG Alliance, ULTRATONE Dreamshaper, CLATUU/Ultraformer/Vivace şi împachetări cu alge marine, precum şi ritualul BABOR SPA.

„Am demarat această campanie împreună cu Andreea Marin pentru a sublinia încă o odată cât de la îndemână pentru oricine este îşi îmbunătăţească aspectul estetic dacă apelăm la specialişti cu experienţă în industria de frumuseţe din România. Oricine are acces la aceste servicii. Nu trebuie să fii vedetă, nici să ai mulţi bani ori mult timp liber. Există soluţii pentru absolut oricine şi pentru orice buzunar, doar să îndrăznim să apelăm la specialiştii din clinici şi saloane de înfrumuseţare, pregătiţi pentru a oferi soluţia adecvată pentru orice nevoie de ordin estetic. Este important să te simţi frumoasă, să apreciezi ceea ce vezi în oglindă şi atunci vei observa că viaţa ta se va schimba în mai bine! Vei avea atât de multă energie şi încredere în tine încât vei fi gata să faci tot ceea ce ţi-ai propus. Mai mult, nu trebuie să te încadrezi in standarde rigide de frumusete sau să te comparii cu alţii. Eşti unică aşa cum eşti, iar specialiştii noştri te vor ajuta să obţii cea mai bună variantă a ta în foarte scurt timp prin tratamente non-invazive. Şi asta deoarece noi, Top Line,  protejăm şi potenţăm întotdeauna frumuseţea naturală”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

image

În cadrul campaniei “Nu există nu se poate”, desfăşurată anul trecut, cele şase câştigătoare de atunci s-au transformat fizic uimitor, slăbind până la 25 de centimetri în talie şi 7 kilograme în greutate, şi obţinând o piele cu mai puţine riduri, vizibil întinerită, după ce au urmat o serie de tratamente profesionale non-invazive în saloanele partenere Top Line din Bucureşti, Timişoara, Oradea, Deva, Bacău şi Piteşti. În luna septembrie acestea au avut ocazia să o întâlnească pe Andreea Marin, să aibă parte de o schimbare stilistică impresionantă iar, împreună cu vedeta, să vizioneze o piesă de teatru, să ia cina împreună şi să realizeze o şedinţă foto memorabilă, acasă la Andreea Marin, unde livingul spaţios s-a transformat într-un studio foto profesional, păstrând însă căldura unui cămin, iar gradina Andreei a devenit locul minunat unde ambasadoarele s-au cunoscut mai bine şi au luat prânzul împreună.

Iată şi tratamentele ce vor fi realizate în saloanele partenere Top Line:

Tratamente faciale:

LPG Alliance, aliatul tenului tânăr şi strălucitor! Tratamentul facial LPG Alliance stimulează fiboblaştii spre a produce colagen natural, elastină şi acid hialuronic. Astfel tratamentul are rol în umplerea ridurilor şi a liniilor de expresie, iar, în urma realizarii acestuia, pielea devine mai fermă şi are luminozitate sporită.

Noul tratament cosmetic anti-aging Dermia, realizat cu aparatul SKINFAKTOR, reprezintă o reală alternativă a injecţiilor împotriva ridurilor sau a mezoterapiei, datorită faptului că stimulează regenerarea pielii, îmbunătăţeşte elasticitatea acesteia, reactivează funcţiile pielii din zonele cu riduri sau cicatrici şi reduce liniile de expresie. Rezultatele se văd chiar după prima şedinţă, în cazul liniilor de expresie, a tenurilor seboreice, a cicatricilor postacneeice şi a tenurilor lipsite de fermitate, densitate şi luminozitate.

image

Guinot vine cu soluţia pentru protecţia tenului în sezonul cald: Hydradermie Cellular Energy Soleil este noul tratament specific pentru protecţia solară, recomandat înainte şi după perioadele lungi de expunere la soare.

Acesta pregăteşte în mod eficient pielea înainte de expunerea la razele UV şi contribuie la repararea acesteia după agresiunea razelor UV. Serumul Gel Longue Vie Soleil, care se aplică în decursul acestui tratament, conţine ingredienţi activi ce previn îmbătrânirea pielii, hidratează şi stimulează procesul de bronzare. Astfel, se păstrează aspectul tânăr al pielii expuse la soare. Pielea este vizibil mai frumoasă dupa tratament, fără pete, mai uniformă, iar bronzul persistă mai mult.

Mary Cohr a creat CatioVital Cellular Energy, un aparat revoluţionar care oferă metode de tratament cu rezultate spectaculoase pentru regenerarea tenului. Acesta reprezintă alternativa la Medicina Estetica. Aparatul oferă două metode noi de tratament: CatioVital Cellular Energy Jeunesse, ce are rol în regenerarea vizibilă a tenului, prin stimularea activităţii celulare şi poate fi personalizat în funcţie de obiectivele de frumuseţe ale clienţilor, şi CatioVital Cellular Energy Lifting,  cu rol în regenerarea vizibilă a trăsăturilor faciale prin creşterea tonusului muscular. Metoda de tratament ridică trăsăturile faciale, tonifică muşchii şi reîntinereşte tenul. 

Tratamente corporale:

Luptă pentru frumuseţea naturală cu noul tratament corporal

, care are rezultate vizibile încă de la a treia şedinţă! Acesta elimină grăsimea localizată şi rezistentă, reduce aspectul de coajă de portocală, redensifică natural dermul (colagen endogen, elastină şi acid hialuronic). Efectul este uimitor! Subţiaza talia cu -5,2 cm; reducerea celulitei cu până la 67%, iar pielea devine mai fermă cu 71%.

Tratamentul revoluţionar, Ultratone Dreamshaper, presupune aplicarea pe faţă sau pe corp a unor fire cu electrozi care stimulează musculatura şi acţionează simultan exact în zonele unde se doresc rezultate. Cu ajutorul acestor electrozi se va comprima într-un singur tratament, un număr impresionant de terapii (anti-ageing, cavitaţie, antirid, detoxifiere, drenaj limfatic, lifting, fermitate, tonifiere, remodelare etc). Rezultatele sunt vizibile după numai 30 de minute.

Împachetările în termocuvertă cu alge marine sunt extrem de eficiente pentru eliminarea lichidelor din ţesut, realizându-se astfel o mai bună circulaţie sangvină la nivelul dermului, o activitate îmbunătăţită la nivel celular, scăderea în greutate şi eliminarea celulitei. În plus, tratamentul are efect  hidratant şi nutritiv asupra pielii, prevenind îmbătrânirea prematură.

Tehnologia CLATUU, alternativa non-invazivă a liposucţiei, topeşte grăsimea la -9°C, fără durere si fără timp de recuperare. Sistemul controlat de răcire al tratamentului CLATUU are rezultate pe termen lung, îmbunătăţind fermitatea pielii şi textura sa, remodelând corpul şi reducând depozitele de grăsime. Efectul este vizibil la trei săptămâni de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instalează la 12 săptămâni de la realizarea procedurii.  Tratamentul ajută sistemul lipidic al organismului să elimine, în mod natural, grăsimea. Odată distruse, prin crioterapie, adipocitele nu se mai regenerează, menţinându-se, în timp, rezultatul obţinut.

 

image

Cel mai puternic efect de lifting şi remodelare corporală fără bisturiu îl obţii cu ULTRAFORMER III, noua tehnologie pe bază de ultrasunete focusate de mare intensitate, ce pătrund în zona cu probleme pentru a îndepărta vechiul colagen şi a stimula producerea celui nou în ţesut. Noul colagen duce la rezultate impresionante, în funcţie de zona stimulată: lifting facial, reducerea ridurilor, fermitate sau remodelare corporală. În plus, închide porii dilataţi şi redă vitalitatea şi luminozitatea pielii. Rezultate excepţionale se obţin şi în reducerea bărbiei duble şi pentru remodelarea maxilarului inferior. Tratamentul pentru faţă şi gât dureaza 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute. Rezultatele durează până la un an.

Tratamentul VIVACE funcţioneaza pe bază de radiofrecvenţă fracţionată şi are rol de lifting şi fermitate, dar şi de atenuare a liniilor fine şi a ridurilor, acţionându-se în zona feţei, a gâtului, decolteului, mâinilor şi corpului. Tratamentul are rezultate imediate, nu implică durere şi nici timp de recuperare. Pentru zona facială, se poate opta pentru tratarea întregii feţe sau targetat, pe patru zone: frunte şi ochi, obraji, bărbie şi zona mandibulară, gât. Datorită capătului de tratament ce are o mărime optimă, se poate acţiona şi pe zona perioculară si periorbitală. Aplicatorul are 36 de ace, numărul optim pentru tratament complex.

Noua gama BABOR SPA nu îţi atinge doar pielea, ci şi sinele interior. Noua linie de îngrijire a corpului, Babor, creează o experienţă Spa, care se extinde mult dincolo de momentul tratamentului. Babor Spa îţi permite să te răsfeţi cu tratamente de înfrumuseţare relaxante la Spa, cu ajutorul a patru linii de produse (Balancing, Shaping, Relaxing şi Energizing); acestea se pot utiliza şi acasă. Aromele ce te transpun într-o lume feerică, ale produselor cu textură light, îţi oferă luxul de a intra în contact cu tine însăţi. O experienţă total holistică pentru trup, minte şi suflet. Babor Spa combină formulele de ultimă generaţie cu compoziţiile de parfumuri extraordinare pentru a crea o experienţă SPA unică, senzuală. BABOR foloseşte puterile originale ale fructelor, şampanie şi pomi fructiferi (Sorbus torminalis) - pentru a crea texturi moderne, cu efecte convingătoare antiîmbătrânire, cu celule stem.Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp