Ozana Barabancea: "M-am gândit să-mi aranjez bustul" VIDEO

30 iunie, 2018
Ozana Barabancea iunie 2018 jpeg

De la zi la zi, celebra artistă arată tot mai bine, dar încă mai are câteva nemulţumiri legate de corpul său.

image

Ozana Barabancea a sl─âbit spectaculos, dar nu se va opri aici cu transform─ârile. Pentru c─â a pierdut foarte mult ├«n greutate, pielea trebuie ajutat─â ┼či ea, a┼ča c─â trebuie s─â intre din nou ├«n sala de opera┼úii pentru c├óteva ajust─âri.

"Am s─â m─â duc la doamna doctor ┼či am s─â vorbesc despre opera┼úia resturilor r─âmase nefolosite. Deci mai am de treab─â. M-am g├óndit s─â-mi aranjez bustul, s─â-mi aranjez toate astea ┼či vreau s─â am un beach body", a dezv─âluit Ozana Barabancea la "Prietenii de la 11".

"Am s─â-mi sacrific aceast─â var─â, pentru c─â ├«ncep film─ârile la "Te cunosc de undeva" ┼či, p├ón─â ├«ncep film─ârile, vreau s─â fiu sexy", a mai spus ea la Antena 1.

"Pentru c─â am surplus de piele ┼či pentru c─â am un bust generos - toat─â via┼úa mea am avut un bust generos, cu care m-am m├óndrit - acum vreau s─â mai ajustez, vreau s─â fiu proasp─ât─â, nou─â, scoas─â din cutie. (...) Am f─âcut un an de la opera┼úie ┼či va trebui s─â-mi ajustez pe ici, pe colo ni┼čte lucruri", a explicat ea.

Cu toate aceste modific─âri, artista continu─â s─â mearg─â la sal─â ┼či s─â ┼úin─â o diet─â. "Sunt persoane care au crezut doar ├«n opera┼úie ┼či at├ót. Nu ajunge! De trei ori pe zi m─ân├ónc, din 5 ├«n 5 ore, n-am renun┼úat la dulce, dar un an de zile am m├óncat protein─â animal─â. Acum am renun┼úat ┼či la protein─â animal─â, m─ân├ónc pe┼čte, fructe de mare, dar nu mai m─ân├ónc ou─â, br├ónz─â - pentru c─â ┼úin post ┼či pentru c─â m─ân├ónc acum avocado. (...) Am dat jos p├ón─â acum 42 de kilograme."Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg