(P) Sportul fără febra musculară e ca îngheţata fără calorii

13 martie, 2017
refenumice p1bb40g7bk1p5hl91u313cmqmn jpeg

Nu-i aşa că te-ai enervat deja când ai văzut noile colecţii de primăvară de prin magazine? Pentru că, desigur, fustele scurte şi rochiţele atât de frumoase necesită o siluetă bine proporţionată, dar mai ales tonifiată. Iar pentru asta, dieta nu e de ajuns, trebuie şi ceva exerciţii fizice.

image

Numai că iţi aminteşti cu foarte mare neplăcere de febra musculară pe care ţi-au provocat-o primele zile în care ai început să dezmorţeşti lenea de peste iarnă.

Intotdeauna începi cu entuziasm, îţi faci planuri măreţe, tragi tare. Şi apoi, după o zi-două, când începe să doară, renunţi la tot. Te gândeşti că o să te reapuci când  iţi trece, dar ştii şi tu că nu-i aşa, s-a dus tot cheful. Nu-ţi surâde deloc perioada în care te mişti ca un urs bătrân şi bolnav. Abia ridici cana de cafea la gură, ce să mai zicem de alte ore de sport. Dar cum ar fi dacă ai şti că poţi să scapi rapid de neplăcerile astea?

Foloseşte Refenum Ice de la primul semn de durere şi iţi poţi continua liniştită programul de exerciţii fizice, care te duc cu fiecare pas mai aproape de silueta mult dorită.

O combinaţie de menthol, ulei de eucalipt şi dexpantenol, gelul Refenum Ice este soluţia rapidă pentru orice fel de dureri musculare şii articulare.  La fel de repede ca aplicarea unei pungi cu gheaţă, Refenum Ice îngheaţă durerea, însă efectul său durează mai mult.

Pentru că efortul şi voinţa ta trebuie susţinute, iar drumul până la reuşită nu e deloc uşor. Dar pentru că nu renunţi, Refenum Ice iţi e alături, pas cu pas. Iar privirea admirativ-invidioasă a colegelor şi prietenelor va fi o recompensă pe măsură.Recente pe Ok! Magazine

sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
oana roma 8 fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg