(P) Sportul fără febra musculară e ca îngheţata fără calorii

13 martie, 2017
refenumice p1bb40g7bk1p5hl91u313cmqmn jpeg

Nu-i aşa că te-ai enervat deja când ai văzut noile colecţii de primăvară de prin magazine? Pentru că, desigur, fustele scurte şi rochiţele atât de frumoase necesită o siluetă bine proporţionată, dar mai ales tonifiată. Iar pentru asta, dieta nu e de ajuns, trebuie şi ceva exerciţii fizice.

image

Numai că iţi aminteşti cu foarte mare neplăcere de febra musculară pe care ţi-au provocat-o primele zile în care ai început să dezmorţeşti lenea de peste iarnă.

Intotdeauna începi cu entuziasm, îţi faci planuri măreţe, tragi tare. Şi apoi, după o zi-două, când începe să doară, renunţi la tot. Te gândeşti că o să te reapuci când  iţi trece, dar ştii şi tu că nu-i aşa, s-a dus tot cheful. Nu-ţi surâde deloc perioada în care te mişti ca un urs bătrân şi bolnav. Abia ridici cana de cafea la gură, ce să mai zicem de alte ore de sport. Dar cum ar fi dacă ai şti că poţi să scapi rapid de neplăcerile astea?

Foloseşte Refenum Ice de la primul semn de durere şi iţi poţi continua liniştită programul de exerciţii fizice, care te duc cu fiecare pas mai aproape de silueta mult dorită.

O combinaţie de menthol, ulei de eucalipt şi dexpantenol, gelul Refenum Ice este soluţia rapidă pentru orice fel de dureri musculare şii articulare.  La fel de repede ca aplicarea unei pungi cu gheaţă, Refenum Ice îngheaţă durerea, însă efectul său durează mai mult.

Pentru că efortul şi voinţa ta trebuie susţinute, iar drumul până la reuşită nu e deloc uşor. Dar pentru că nu renunţi, Refenum Ice iţi e alături, pas cu pas. Iar privirea admirativ-invidioasă a colegelor şi prietenelor va fi o recompensă pe măsură.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg