Roxana Gabor-Iliescu vrea să slăbească rapid. “Aleg să îmi micşorez stomacul!”

15 ianuarie, 2019
1 roxana gabor iliescu slabit regim micsorat stomacul jpg jpeg

Super challenge la început de an! Prezentatoarea de televiziune vrea să revină la silueta de odinioară, alegând un program de slăbire imediată.

Roxana Gabor-Iliescu are o super rezoluţie la început de 2019: vrea să ajungă din nou la dimensiunile de acum 5 ani, de dinainte de ultima sarcină. Şi nu e vorba despre chirurgie şi nici despre înfometare! Asta chiar dacă susţine sus şi tare că "Aleg să îmi micşorez stomacul!”. Şi atunci cum e posibil să-şi reintre în formă în doar 60 de zile?

"În mod sănătos, armonios şi divin integrat! Intru într-un program de 60 de zile de detoxifiere trup şi suflet care să mă aducă la forma corpului care l-a făcut să se simtă cel mai bine."

Ce a determinat-o să ia măsuri acum? "Mi-a ajuns “cuţitul la os”. Până acum, după naşterea ultimei prunce am ascuns kilogramele in plus în rochii elegante, am mai dat jos, am mai fost la profa dar iar m-am întors la rotunjimi. Asta până când am pierdut un tren pentru că nu am mai putut alerga 50 metri. Apoi m-am văzut în oglindă. Apoi Suria a văzut poza din stânga şi m-a întrebat cine e frumoasa?... Mi-a fost greu să o conving că eram eu acum 5 ani. Apoi m-am auzit vorbindu-i prietenei mele care de curând şi-a tăiat stomacul- Ştii că ai fi putut slăbi la fel de mult dacă urmai doar dieta şi sfaturile medicului de după operaţie? “Da, dar nu eram în stare. Acum am fost obligată!” Ceva s-a schimbat în mintea şi subconştientul meu. Şi dacă aş avea percepţia de obligativitate?! Şi dacă, aş pune la treabă toate resursele pe care le am la dispoziţie şi mi-aş induce percepţia de reducere de stomac? Zis şi făcut, de azi am început acest program de 60 de zile. Personalizat şi auto planificat! Detalii mâine la emisiunea "Sănătate, Trup şi Suflet!".Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg