Roxana Gabor-Iliescu vrea să slăbească rapid. “Aleg să îmi micşorez stomacul!”

15 ianuarie, 2019
1 roxana gabor iliescu slabit regim micsorat stomacul jpg jpeg

Super challenge la început de an! Prezentatoarea de televiziune vrea să revină la silueta de odinioară, alegând un program de slăbire imediată.

Roxana Gabor-Iliescu are o super rezoluţie la început de 2019: vrea să ajungă din nou la dimensiunile de acum 5 ani, de dinainte de ultima sarcină. Şi nu e vorba despre chirurgie şi nici despre înfometare! Asta chiar dacă susţine sus şi tare că "Aleg să îmi micşorez stomacul!”. Şi atunci cum e posibil să-şi reintre în formă în doar 60 de zile?

"În mod sănătos, armonios şi divin integrat! Intru într-un program de 60 de zile de detoxifiere trup şi suflet care să mă aducă la forma corpului care l-a făcut să se simtă cel mai bine."

Ce a determinat-o să ia măsuri acum? "Mi-a ajuns “cuţitul la os”. Până acum, după naşterea ultimei prunce am ascuns kilogramele in plus în rochii elegante, am mai dat jos, am mai fost la profa dar iar m-am întors la rotunjimi. Asta până când am pierdut un tren pentru că nu am mai putut alerga 50 metri. Apoi m-am văzut în oglindă. Apoi Suria a văzut poza din stânga şi m-a întrebat cine e frumoasa?... Mi-a fost greu să o conving că eram eu acum 5 ani. Apoi m-am auzit vorbindu-i prietenei mele care de curând şi-a tăiat stomacul- Ştii că ai fi putut slăbi la fel de mult dacă urmai doar dieta şi sfaturile medicului de după operaţie? “Da, dar nu eram în stare. Acum am fost obligată!” Ceva s-a schimbat în mintea şi subconştientul meu. Şi dacă aş avea percepţia de obligativitate?! Şi dacă, aş pune la treabă toate resursele pe care le am la dispoziţie şi mi-aş induce percepţia de reducere de stomac? Zis şi făcut, de azi am început acest program de 60 de zile. Personalizat şi auto planificat! Detalii mâine la emisiunea "Sănătate, Trup şi Suflet!".



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG