Roxana şi Paul Gabor-Iliescu, într-o călătorie karmică în India FOTO&VIDEO

13 martie, 2018
Roxana Gabor Iliescu (31) in India, New Delhi jpeg

Adepţi ai programului "the Journey" iniţiat de Brandon Bays, cei doi s-au reîntors în India pentru o "curăţare a karmei".

image

Nu sunt la prima lor călătorie în India, dar nici nu seamănă cu prima oară când au păşit pe acest tărâm. Soţii Roxana şi Paul Gabor-Iliescu au pornit într-o nouă incursiune pentru suflet, pentru accesarea energiilor bune şi curăţarea karmei.

După popasul de 24 de ore din Doha, unde au descoperit la pas atracţiile din Qatar, Roxana şi Paul Gabor-Iliescu au fost primiţi pe pământ hindus, în New Delhi, de Brandon Bays şi ceilalţi adepţi ai "Călătoriei" pentru purificarea spirituală în spiritul Mamei Gange.

Tot acolo au avut ocazia să-l întâlnească pe Satpal Maharaj, maestru spiritual şi ministru al turismului, dar şi pe Swami Shankarananda Giri, maestru spiritual (Kriya Yoga), proprietar de ashram în Rishikesh şi proprietar al unei şcoli cu mai bine de 2.000 elevi şi a altor locuri de cult.Recente pe Ok! Magazine

sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
oana roma 8 fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg