Sanda Ladoşi, siluetă de vis la 47 de ani FOTO

16 noiembrie, 2017
sanda ladosi jpeg

A fost mereu atentă la aspectul său, dar chiar şi ea a avut fluctuaţii de greutate. Uite cum a reuşit să revină la dimensiunile ideale.

image

La 47 de ani, Sanda Ladoşi e un exemplu de feminitate. Atât prin garderoba ei, cât şi prin prospeţimea tenului ori silueta o fac să fie una dintre artistele care sfidează timpul. Şi încă o dată ne este dovedit faptul că nu trebuie să recurgi la artificii nesănătoase pentru a rămâne frumoasă. E adevărat că şi gena o ajută, dar Sanda Ladoşi a înţeles că frumuseţea trebuie ajutată şi cu mici eforturi, mai ales după ce a născut doi copii.

Recent, artista a dezvăluit cum a reuşit să scape de kilogramele nedorite şi să aibă din nou dimensiunile pe care şi le dorea.

"A fost o conjunctură fericită, cu momentul în care m-am implicat în proiectul Circului Globus şi stresul de acolo m-a făcut aproape să nu mai mănânc. Practic, aşa a început. După aceea mi-a convenit că slăbesc şi am început să ţin nişte diete pe care le ştiu dintotdeauna, dar care au funcţionat. Culmea, cu carbohidraţi! Şi a funcţionat foarte bine", a povestit aceasta în emisiunea "Agenţia VIP".

Într-o primă fază, am aşteptat să slăbesc, fiind atentă la alimentaţie. Iar după 2-3 luni am dat jos aproximativ 15 kilograme şi apoi m-am apucat de sport. Îmi lucrez foarte mult toate grupele musculare cu propria mea greutate, deci nu lucrez cu greutăţi. Am un antrenor personal care se ocupă. (...) Alerg foarte multe stadioane şi mişcarea este un mare secret al meu. Dar şi înainte să-i am pe cei doi copii foarte mult m-am întreţinut prin sport, eu am făcut vreo şapte ani de fitness", a mai spus Sanda Ladoşi la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG