Sexy la 50+! Trupuri perfecte în bikini ale vedetelor trecute de a doua tinereţe!

4 iulie, 2016
elizabethhurley png

Începem cu clişeele? Frumuseţea n-are vârstă, frumuseţea interioară se reflectă la exterior, eşti frumos când iubeşti – dar să fim serioşi. În viaţa reală, când analizezi frumuseţea din punct de vedere estetic şi critic, ai nevoie de mai mult decât bunătate şi iubire izvorâte din interior – deşi şi ele au un efect pozitiv asupra imaginii, nu neagă nimeni!

Mai ales după o anumită vârstă, desigur, vorbim de mici retuşuri chirurgicale, sport din plin, tratamente corproale şi o alimentaţie cât mai curată dacă vrei la 50+ la fel de bine ca la 20+. Şi să nu uităm de gene…

Dar vedetele ştiu la ce să apeleze (sau nu) pentru a avea cele mai sexy trupuri, chiar şi trecute de a doua tinereţe. Ele ştiu să fie sexy la 50+, fie de la mama natură, fie prin intervenţiile mâinilor specialiştilor. Uneori, vedetele arată chiar mai bine decât fiicele lor…

Jane Seymour

Are 65 de ani şi arată ca o puştoaică. Secretele ei? Îşi cultivă propriile legume şi creşte păsări - prin urmare, se bucură de o alimentaţie organică, sănătoasă, cât şi de sucuri verzi. Desigur, antrenamentele fizice nu lipsesc din rutina ei.

image

Demi Moore

La 53 de ani, are un trup foarte sexy şi fit, graţie orelor intense de pilates şi mai ales yoga - specializarea ei. În plus, actriţa are grijă la ce mănâncă şi urmează adeseori tratamente antiaging.

image

Elizabeth Hurley

Dacă nu am şti că e englezoaica din The Royals, am crede că vedem o frumuseţe de nici 30 de ani. Dar e Liz, care arată atât de tonifiată şi cu forme atât de sexy! Nici urmă de cute, riduri, celulită ori burtică... Îşi începe ziua cu multă apă, mănâncă atent şi cât mai puţin spre seară şi face mult sport.

image

Kris Jenner

image

Are 60 de ani şi arată ca la 40. Poate mai bine, chiar, referindu-ne strict la corpul ei. Dar nu ne dăm seama câte operaţii estetice a performat pe chipul şi trupul ei perfect pentru bikini. Şi a trecut prin şase naşteri…

image

Christie Brinkley

Despre superbul fotomodel de 62 de ani ştim prea bine că are un trup de zeiţă şi că felul în care poartă bikini surclasează multe fete model – mai tinere chiar şi cu 40 de ani decât Christie! Trucurile ei anti-îmbătrânire, chiar şi după trei sarcini? Antrenamente intense şi o dietă vegetariană.

Christie Brinkley a fost model Sports Illustrated

Actriţa Lisa Rinna are 52 de ani şi un corp de fotomodel de 20. Poate nu la faţă, unde e clar că şi-a lucrat multe trăsături la estetician, dar trupul ei arată că e una dintre vedetele sexy la 50+.

Lisa Rinna arată senzaţional la 50+

Micuţa şi fâşneaţa Kathy Griffin are 55 de ani şi arată… aşa. Poate tocmai firea ei agitată o ajută să ardă calorii şi să se menţină într-o formă atât de incredibilă la vârsta sa.

image

Şi Heather Locklear, la 54 de ani, arată ca o tipă de 30, în pozele acestea în bikini, în vacanţă. Nu comentăm de faţă – acolo ştim că opera naturii a devenit opera chrirugilor.

image

FOTO INSTAGRAM, HEPTA



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg