Transformare uluitoare pentru Majda Aboulumosha! Cum ar─âta la 19 ani ┼či cum arat─â acum

5 noiembrie, 2018
1 majda aboulumosha jpg jpeg

Noua partener─â de emisiune a lui Cristian Brancu a reu┼čit s─â sl─âbeasc─â uimitor de mult, iar acum are o siluet─â de invidiat.

Majda Aboulumosha (31) este cea mai nou─â prezen┼ú─â de la Antena Stars ┼či, privind-o c├ót de bine arat─â, multe femei ┼či-ar dori s─â aib─â dimensiunile ei. Ei bine, fosta vedet─â a postului Acas─â TV ┼či buna prieten─â a Dianei Dumitrescu n-a fost ├«ntotdeauna at├ót de slab─â.

Revenit─â ├«n prim-plan odat─â cu participarea ei la emisiunea "Ferma Vedetelor" de la Pro TV, Majda ne-a demonstrat c─â a reu┼čit s─â se reinventeze, pierz├ónd mult din greutatea pe care o avea pe vremea c├ónd filma pentru telenovela "Regina".

image
stanga
dreapta
2 majda a slabit agentia vip antena stars dieta 1 jpg jpeg
3 majda a slabit agentia vip antena stars dieta 2 jpg jpeg
4 majda a slabit agentia vip antena stars dieta 3 jpg jpeg
5 majda a slabit agentia vip antena stars dieta 4 jpg jpeg

Desigur, procesul n-a fost unul u┼čor ┼či peste noapte, mai ales c─â ├«ntre timp a devenit ┼či m─âmic─â, dar tocmai pentru c─â a reu┼čit ceea ce ┼či-a propus, Majda e un model de urmat.

Acum, c├ónd se m├óndre┼čte cu noua ei siluet─â, frumoasa mulatr─â spune c─â totul a ┼úinut de ambi┼úie:

"Ce-am fost ┼či ce-am ajuns #­čśé 19vs31 ├Än ambele poze purtam acela┼či z├ómbet. At├ót! Despre asta e vorba, indiferent de kg s─â ┼čtii s─â ai ├«ncredere ├«n tine, iar atunci c├ónd sim┼úi nevoia de schimbare s─â-┼úi g─âse┼čti o motiva┼úie, ambi┼úie ┼či disciplin─â ┼či cu siguran┼ú─â o s─â reu┼če┼čti. Mai am mult de munc─â la mine ┼či cu mine, dar p├ón─â la urm─â despre asta e via┼úa... o continu─â dezvoltare", a scris ea pe contul ei de socializare ├«n dreptul celor dou─â fotografii, puse fa┼ú─â ├«n fa┼ú─â.

Probabil c─â Majda este acum ambi┼úionat─â ┼či de faptul c─â s-a logodit (a prins ┼či buchetul de la nunta Dianei Dumitrescu) ┼či se g├ónde┼čte deja cum vrea s─â arate ├«n rochia de mireas─â.Recente pe Ok! Magazine

carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg