Zodiile şi felul în care fac ele sex!

9 ianuarie, 2019
1 106852867 xl jpg jpeg

Îţi prezentăm un altfel de horoscop, numai bun pentru a-ţi arăta felul unic în care performează fiecare zodie în pat! Ce-i place, cum îi place şi ce oferă...

Berbec

Ca o adevărată zodie dominantă, ştii exact ce-ţi doreşti şi cum îţi doreşti... în pat. Ai totul bine fixat în minte. Eşti plin de energie, impulsiv şi nesătul, când vine vorba despre sex. "Cu cât mai mult, cu atât mai bine" este motto-ul tău. Fie că faci dragoste sau sex fără sentimente, îţi place să controlezi totul. 

Taur

Tandru, pasional şi mai liniştit decât restul zodiilor, tu nu te grăbeşti în dormitor. Îţi place să fii îndrăgostit şi poţi termina fără să depui mare efort pentru asta. Îţi surprinzi câteodată iubitul în pat, dar, în general, eşti puţin previzibil. Asta nu înseamnă că nu-ţi faci... treaba ca lumea. 

Gemeni

Eşti sălbatic, distractiv, creativ şi nu faci sex de două ori, în acelaşi mod. Îţi place să te joci în timpul partidei de sex şi-ţi place să găseşti modalităţi noi de a-ţi satisface partenerul. Nimic nu este exagerat pentru tine. Cu tine, sexul nu este niciodată plictisitor.

Rac

Tu nu eşti genul partide de-o noapte, căci îţi place să te conectezi atât emoţional, cât şi psihic în timpul sexului. Nu eşti genul una mică, ci-ţi place sexul pe îndelete, în timpul căruia te conectezi cât se poate de bine cu partenerul tău. Vrei să ştii ce simte acesta pentru tine şi cum se simte cu tine în pat. 

Leu

Îţi place să fii în centrul atenţiei, nu ţi-este ruşine de goliciunea ta şi-ţi place să ştii că îţi exciţi partenerul prin simpla ta prezenţă în pat. Obişnuieşti să fii gălăgios în timpul sexului, aşa că partenerul tău va şti cu siguranţă dacă te simţi bine sau nu. Extrem de pasional, sexul cu tine va fi cu siguranţă memorabil. 

Fecioară

Tu nu faci sex doar de dragul de a o face. Îţi place ca totul să fie bine organizat şi planificat şi să ai garanţia că va ieşi bine. În dormitor te simţi cel mai în elementul tău, acolo eşti sigur că vei da cele mai bune reprezentaţii alte tale. În plus, eşti un perfecţionist şi, dacă partenerul tău nu se ridică la înălţimea dorinţelor tale, vei căuta un altul. 

Balanţă

Îţi place să preiei controlul, să fii deasupra şi singurul lucru pe care îl vede partenerul tău. Vrei să primeşti aceeaşi doză de pasiune pe care o oferi, iar dacă nu se întâmplă asta, nu ai nicio problemă în a o cere cât se poate de direct. Îţi place ca partenerul tău să-ţi facă complimente în timpul partidei de sex şi să-ţi aprecieze verbal măiestria în pat. 

Scorpion

Eşti genul căruia îi place să domine în pat şi iei sexul foart în serios. Ai pretenţia ca partenerul tău să-şi îmbunătăţească performanţele, dacă nu eşti mulţumit, pentru că nu vrei să ratezi vreun orgasm. Ştii exact unde şi cum trebuie să fii atins şi-aproape că i-ai desena partenerului o hartă, dacă este nevoie. 

Săgetător

Dacă partenerul tău nu te satisface în pat, n-ai nicio problemă în a-l părăsi pentru altul. Cu toate acestea, pentru a ajunge la orgasm, ai nevoie de ceva mai mult decât stimulare fizică. Vrei să te ştii apreciat, stimulat intelectual şi să ai convingerea că persoana cu care eşti are o sclipire aparte. 

Capricorn

Chiar dacă e posibil să-ţi placă aspecte tradiţionale ale sexului, precum faptul de a o face noaptea, în dormitor, asta nu înseamnă că nu eşti un amant extraordinar. Când ajungi să te simţi confortabil cu partenerul tău, sexul cu tine devine plăcere garantată, ba chiar se dezlănţuie animalul din tine. 

Vărsător

Accepţi pe oricine şi orice. Eşti inventiv şi dornic să înveţi lucruri noi în dormitor, astfel încât sexul să nu devină previzibil. Ai câteva fetişuri ciudate şi nu te dai în lături de la escapadele sexuale cu ajutorul cărora să aduni experienţă. Îţi place să-ţi vezi partenerul satisfăcut şi să-i arăţi ce a pierdut atunci când a fost cu altcineva.  

Peşti

Pentru tine nu e vorba doar despre sex, ci despre o conexiune divină. Sexul este, pentru tine, ca o formă de artă şi de aceea îţi place să-l experimentezi cu persoana potrivită. Atingerile tale sunt mistice şi sunt încărcate de emoţii. Aproape că-ţi îneci partenerul cu pasiunea şi dorinţa ta, iar acesta nu se plânge. Este motivul pentru care eşti de neuitat. Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg