Bononia Estate Winery & Resort, locul unde luxul trăiește în armonie cu natura, chiar pe malul Dunării

14 martie, 2024

Daca esti un iubitor de escapade in natura ce doreste sa-si goleasca mintea si sa isi umple sufletul pe malul fluviului, bucurandu-se de frumosul unui colt de Eden si de toate experientele pe care le poti trai aici, dar fara sa faci rabat la confort, atunci ti-ai gasit locul ideal, la numai o ora distanta de Craiova.

Bononia (2) jpg

Bononia Estate Winery & Resort este un hotel boutique cu priveliste la Dunare, cu 22 de camere modern decorate, situat pe un vast domeniu cu crama si podgorie de vita de vie.

Bononia (6) jpg

Cladirea principala are o poveste ce traverseaza trei secole - XIX, XX si XXI, o clasica mostenire pe care familia s-a luptat sa o mentina si sa o reconditioneze.

Cutreierand proprietatea, pe fiecare alee te poti conecta cu istoria, in timp ce simti mirosul de iarba proaspata si aerul racoros al Dunarii. In acelasi timp pentru ca te afli pe o podgorie cu crama, sa nu uitam de diversitatea de vinuri ce te incanta cu mirosul bogat al celor mai rafinate buchete.  Este momentul sa ne rasfatam toate simturile intr-o calatorie cu stil si eleganta, intr-un loc cu mult bun gust ce iti va depasi toate asteptarile.

Mobila moderna si facilitatile de calitate te asteapta in camerele si apartamentele cu vedere la Dunare, sau la gradina, pe care le poti alege in functie de pairing-ul cu vinul preferat - camera alba, rosie sau rose.

Echipa Bononia te va intampina cu ospitalitate si disponibilitatea de a-ti indeplini toate dorintele si solicitarile fie ca ne referim la preferintele culinare sau la activitatile outdoor si indoor de care esti interesat si aici chiar ai de unde alege. Biciclete, excursii private cu barca, excursii de pescuit, cycling, private yacht, plimbari cu vespa, utv, ridicari cu balonul cu aer cald fie deasupra proprietatii, fie deasupra fortaretei Belogradchik, jeep safari, degustare de vin chiar in podgorie sau mai romantic, pe o limba de pamant in mijlocul apei.

Daca esti in cautarea unei experiente clasice, poti opta pentru degustarile de vin au loc in enoteca domeniului ce dateaza din anul 1895, acolo unde savoarea timpului se impleteste cu savoarea vinului, oferind astfel garantia unui moment unic. Ai la dispozitie mai multe pachete de degustare cu aperitive delicioase din care poti alege in functie de vechimea vinului si de tipul de lemn folosit pentru depozitare.

Bononia jpg

Dupa o zi plina de activitati si experiente noi, un moment de relaxare la spa este binevenit. Infinity pool daca iubesti sa inoti cu vedere catre Dunare, masaje faciale si corporale, sau sauna uscata, cu aburi, aromaterapie cu sisteme de cea mai buna calitate, dezvoltate de specialistii din Estonia.

Seara pregateste-te de un rasfat culinar pregatit de executive chef Filip Zahariev ce are peste 14 anid e experienta pe teritoriul Scandinaviei.

O echipa excelenta te asteapta la Bononia Estate pentru a se asigura ca sederea ta va fi incantatoare si ca vei reveni cu drag de fiecare data.

Convinge-te de frumusetea proprietatii accesand https://bononiaresort.com/ unde vei descoperi si oferta exclusiva pentru pachetele de Paste si 1 Mai, unde traditionalul se imbina armonios cu eleganta. Fii pregatit de un rasfat pe cinste la cina in regia vestitului jurat Masterchef Bulgaria chef Kustef, livesax si recital Lidia Buble ca sa nu te simti departe de acasa.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg