Bosquito revine pe piaţa muzicală

19 noiembrie, 2011
1321633952 bosquito mare jpeg

Vă mai amintiţi de „Două mâini“, „Pas cu Pas“ sau „Pepita“? Ei bine, după şapte ani de linişte, Bosquito se pregăteşte să stârnească o nouă furtună de sunete!

Vă mai amintiţi de „Două mâini“, „Pas cu Pas“ sau „Pepita“? Ei bine, după şapte ani de linişte, Bosquito se pregăteşte să stârnească o nouă furtună de sunete! Trupa ne-a încântat de-a lungul timpului cu stilul lor fusion rock, amestecând note latine cu ritmuri ţigăneşti, balcanice şi trecând chiar în registrul grav al muzicii simfonice şi hard rock. Piese ca „Două mâini“, „Pas cu Pas“ sau „Pepita“ au devenit coloana sonoră a unora dintre cele mai frumoase amintiri ale noii generaţii muzicale.

Iată că a sosit momentul pentru ca Bosquito să revină cu un nou lor single, „Când îngerii pleacă“, o baladă însoţită de un videoclip cu totul special. Acesta este lucrat împreună cu regizorul Florin Botea şi îl prezintă pe Radu Almăşan, solistul trupei, trăind o experienţă extremă prin care îşi retrăieşte întreaga adolescenţă.

image

„Am scris piesa în limba spaniolă. Într-o dimineaţă, o fată frumoasă m-a inspirat să scriu poezia care reprezintă textul pentru versiunea românească a piesei“, ne-a mărturisit Radu Almăşan.

Piesa în limba spaniolă se numeţte „Eres mi angel“ şi beneficiază de un videoclip ce va fi lansat în curând, având ca destinaţie finală America Latină.

Foto: RotonRecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg