Dezvăluirile lui Brad Pitt! Bărbatul pe care îl consideră cel mai sexy din lume

23 septembrie, 2022
Brad Pitt, Venice, Getty jpg

Multe femei ar spune că el, chiar el, însuși celebrul Brad Pitt. Cu toate acestea, starul care-și cunoaște foarte bine atuurile a vorbit despre figurile masculine cele mai emblematice.

Căci, da, este nevoie, în această perioadă în care mulți bărbați sunt din ce în ce mai efeminați. Pentru cele care adoră profilul clasic de bărbat, cu siguranță vor fi în asentimentul actorului.

El este și un om de afaceri foarte prosper. Recent și-a lansat o linie de produse anti-aging, care va fi de folos femeilor și bărbaților care doresc să-și mențină elasticitatea pielii cât mai mult.

Gama se numește Le Domaine și conține trei produse: ser, cremă și demachiant. Pitt recunoaște că s-a inspirat de la fosta nevastă, Gwyneth Paltrow. Noi putem spune că și a doua este implicată în industria frumuseții, și Jennifer Aniston deține o linie de îngrijire. Cert este că vedetele au învățat rețeta succesului: dacă tot sunt iubiți, mizează pe faptul că fanii le vor cumpăra produsele fiindcă au încredere în ei.

Formulele Le Domaine conțin un ingredient secret: extract de strugure de la Chateau Miraval, podgoria pe care o deține în Franța și de unde scoate deja profit, căci este producător de vin.

Dopul produselor este din lemn și seamănă foarte mult cu un dop de vin.

Pitt este un admirator al frumuseții, iar într-o nostimă discuție pe care a avut-o cu Vogue, actorul a recunoscut candid care sunt cei mai frumoși bărbați, în viziunea sa.

L-a menționat pe Paul Newman, după care a actualizat lista: în mod sigur este prietenul său, George Clooney, glumind că a convenit cu el să-și facă reclamă reciproc.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg
Olimpia Melinte & Cornel Ilie  FOTO Cristina Oltean jpeg
Margrethe a Danemarcei jpg