Brad Pitt și-a cumpărat o casă în valoare de 40 milioane de dolari. Proprietatea datează din 1918 și are vedere la ocean

26 iulie, 2022
Brad Pitt (3) jpg

Extravaganta proprietate este cea mai scumpă din Golful Carmel, de pe coasta Californiei și a fost concepută de un cunoscut arhitect al sec. al XX-lea.

Celebrul actor este înnebunit după achiziții atipice și proprietăți vechi, întocmai ca bunul său prieten George Clooney.

Cunoscută drept Casa D.L. James, proprietatea se află chiar pe faleză, într-o zonă mai degrabă stâncoasă și izolată. Potrivit datelor publice și ale persoanelor în temă cu tranzacția, Brad Pitt a plătit 40 milioane de dolari pentru această achiziție, notează The Wall Street Journal.

Agenții imobiliari locali au precizat că este una dintre cele mai scumpe tranzacții efectuate în zona Golfului Carmel.

Interesanta proprietate datează din 1918 și a fost concepută de Charles Sumner Greene, un arhitect promițător al începutului de secol al XX-lea.

Casa i-a aparținut până în 1999 lui Searock, o companie ce avea legături strânse cu răposatul afacerist Joe Ritchie și soția sa, Sharon Ritchie.

Extravaganta proprietate nu a fost listată public la vânzare și deocamdată nu se știe ce gânduri are celebrul actor pentru ea. Acesta nu a răspuns deocamdată solicitării WSJ de a comenta tranzacția.

Casa poartă numele primului proprietar, scriitorul și omul de afaceri D.L. James. Este construită cu granit și are ferestre arcuite, un acoperiș în stil mediteranean și priveliște la ocean.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg