Brad Pitt s-a săturat de aventuri. Actorul a luat o decizie după ce a cunoscut-o pe Ines de Ramon

30 noiembrie, 2022
brad pitt

A căutat cât a căutat, dar pare că și-a găsit aleasa! Brad Pitt s-a schimbat total după ce a întâlnit-o pe Ines de Ramon.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun și s-au văzut în liniște luni de zile, a dezvăluit o sursă, remarcând că actorul din Bullet Train este gata să ducă această relație la nivelul următor.

Pitt, 58 de ani, și Ines de Ramon, 30 de ani, nu au nevoie de multe pentru a fi fericiți, deoarece amorezii se bucură unul de compania celuilalt, fie că vorbesc despre un subiect de care se simt pasionați, fie că merg la un concert. 

„Sunt pe aceeași lungime de undă din punct de vedere intelectual”, spune o persoană din anturajul lor „Și între ei există o atracție majoră”.

„Ines este inteligentă, distractivă, plină de viață și face conversație bună”, mai spune sursa, remarcând că cei doi sunt legați și de dragostea pentru artă. „Nu rămân niciodată fără lucruri despre care să vorbească. "Nu este absolut nimic pretențios la ea. Ea este, de asemenea, o femeie cu picioarele pe pământ”.

Cel mai important, Pitt se simte în siguranță alături de noua sa cucerire, care îi înțelege stilul de viață și cariera grea.

„Cunoaște toate emoțiile prin care trebuie să treacă un actor pentru un rol”, spune prietena lui Ramon, care și-a anunțat recent divorțul de starul din The Vampire Diaries , Paul Wesley , în vârstă de 40 de ani, cu care s-a căsătorit în 2019. „Brad se simte bine în preajma ei, pentru că nu e nevoit să dea explicații”.

Chiar și cei mai apropiați prieteni ai lui Pitt au început să observe strălucirea de pe fața starului din Fight Club. Aceștia cred că actorul pare serios în privința lui Ines. „Aceasta ar putea fi dragostea vieții lui. Brad s-a săturat de aventurile care nu duc nicăieri. Acum vrea să se stabilească și poate să aibă mai mulți copii, iar asta din cauza lui Ines”.

Pitt are șase copii cu fosta sa soție Angelina Jolie,  gemenii Vivienne și Knox , 14 ani, Shiloh , 16 ani, Zahara , 17 ani, Pax, 19 ani și Maddox , 21 de ani.

Starul a avut recent o aventură eșuată cu Emily Ratajkowski , care pare că l-a împins pe actorul din producția Mr & Mrs. Smith departe de relațiile ocazionale.

„Emily era prea dependentă de rețelele sociale pentru a avea cu ea altceva decât o poveste de dragoste pe termen scurt”, a dezvăluit sursa despre modelul, în vârstă de 31 de ani, care s-a afișat recent cu Pete Davidson , în vârstă de 29 de ani. „Trebuie să existe discreție pentru ca Brad să se simtă confortabil, iar în acest caz nu s-a întâmplat”.

Înainte de a testa alte frumuseși, Pitt a trecut și prin patul modelului german Nicole Poturalski, iar asta în 2019.

„Brad și Nicole au avut o poveste frumoasă, dar ea a rămas în Europa, iar el în LA”, spune informatorul. „Nu putea zbura la ea când munca îi cerea atenție, plus că Brad nu a crezut niciodată într-o relație la distanță”.



Recente pe Ok! Magazine

girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus