Brad Pitt suferă de o afecțiune rară

7 iulie, 2022
brad12 jpg

Brad Pitt crede că suferă de prosopagnozie, o tulburare neurologică în care persoana nu poate recunoaște fețele altor persoane, dar „nimeni nu-l crede”.

Starul, în vârstă de 58 de ani, își spune povestea pe coperta GQ. Actorul mărturisește că vrea „să cunoască o altă” persoană care se confruntă cu această afecțiune.

Potrivit articolului, Pitt, care nu a fost diagnosticat oficial, își face griji că poate părea inaccesibil și absorbit de sine” în timp ce se străduiește să recunoască fețele.„Atât de mulți oameni mă urăsc pentru că cred că îi lipsesc de respect”, a spus el pentru Esquire atunci. Deși a încercat să facă față luptelor, la un moment dat, el a spus că doar a reușit să  supere mai mulți oameni. Pitt a explicat: „Înțelegi chestia asta, apar expresii de genul „Ești egoist. Ești îngâmfat”.

brad11 jpg

Actorul recunoaște că trăsăturile feței rămân un „un mister” pentru el: „Nu pot să deslușesc o față”.

La acea vreme, Pitt era căsătorit cu Angelina Jolie și locuia cu cei șase copii ai lor: Maddox, acum 20 de ani, Pax, 18 ani, Zahara, 17 ani, Shiloh, 16 ani și gemenii Knox și Vivienne, 13 ani.

„Există vorbărie constantă în casa noastră, fie că este vorba de chicoteli, țipete, plâns sau bătaie. Îmi place”, a mărturisit el. „Urăsc când sunt plecați. … Mi-e dor de acea viață.”

Brad și Angelina s-au despărțit în septembrie 2016, la doi ani după ce s-au căsătorit. Dacă divorțul a fost pronunțat în aprilie 2019, bătălia lor pentru custodia copiilor este încă în desfășurare.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg