Brad şi Angelina: Cum au trecut peste zvonurile de infidelitate

2 noiembrie, 2010

Din postura de jumătăţi ale celei mai strălucitoare perechi de la Hollywood, Brad Pitt şi Angelina Jolie au atras, fiecare pe seama sa, o grămadă de bârfe despre amantlâcuri şi trădări. Cea mai recentă dintre acestea: aventura lui Brad cu o stewardesă franceză. Desigur, în cazul Brangelina vorbim despre o pereche care chiar aşa a luat naştere: dintr-o trădare, în mijlocul zvonurilor (negate de amândoi) despre cum Angelina i l-a furat pe Brad lui Jennifer Aniston, în 2005. Şi este

Din postura de jumătăţi ale celei mai strălucitoare perechi de la Hollywood, Brad Pitt şi Angelina Jolie au atras, fiecare pe seama sa, o grămadă de bârfe despre amantlâcuri şi trădări. Cea mai recentă dintre acestea: aventura lui Brad cu o stewardesă franceză.

Desigur, în cazul Brangelina vorbim despre o pereche care chiar aşa a luat naştere: dintr-o trădare, în mijlocul zvonurilor (negate de amândoi) despre cum Angelina i l-a furat pe Brad lui Jennifer Aniston, în 2005. Şi este remarcabil modul în care, de-atunci, cei doi au făcut slalom printre comentariile constante despre infidelităţile lor. Fără procese, fără declaraţii şi negări publice. Pur şi simplu îşi văd de viaţă. „Sunt conştienţi că, dacă ar lua atitudine, n-ar face decât să le dea apă la moară gurilor rele“, spune Michael Levine, jurnalist la Hollywood. „Se comportă cu foarte multă înţelepciune.“

Oare Angelina a călcat strâmb cu:

Colegul de platou, Johnny Depp?

În timp ce Jolie filma The Tourist cu Johnny Depp în Veneţia, primăvara trecută, un tabloid a titrat: „Angelina e atrasă de Johnny şi vrea să pună mâna pe el!“. Dar cum Brad şi copiii i-au rămas aproape divei, zvonurile au mai pălit în intensitate, colegii de platou comentând despre asta pe la colţuri, declară pentru OK! un prieten vechi al perechii.

Fosta iubită, Jenny Shimizu?

Când un aşa-zis bodyguard al familiei Jolie-Pitt, cu nume de cod „Bill“, a declarat în aprilie pentru o revistă săptămânală americană că Angelina încă se întâlnea cu fosta ei iubită, modelul devenit actriţă Jenny Shimizu, cuplul a trecut în linişte peste bârfe. „Brad ştia că unele dintre datele menţionate în articol fuseseră de fapt nopţi petrecute de Angie acasă, alături de el şi de copii“, explică prietenul.

Profesorul din New York?

În ianuarie a ieşit la iveală zvonul că, anul trecut, Angelina ar fi avut o aventură de-o noapte cu profesorul de dialect de la pelicula Salt, Howard Samuelsohn, în hotelul Waldorf Astoria din New York. Asta în timp ce Brad era babysitter în Long Island. Howard a negat povestea. Replica lui Brad şi-a Angelinei? Au apărut foarte afectuoşi la finala Super Bowl din Miami, pe 7 februarie.

Oare Brad a înşelat-o cu...

Fosta lui soţie, Jennifer Aniston?

Numitul bodyguard Bill a afirmat că în decembrie Brad şi Jennifer s-au împăcat, după ce au fost zăriţi îmbrăţişându-se şi sărutându-se în Malibu. „Angie nu crede în ruptul capului că Brad s-ar întoarce la Jen“, declară pentru revista OK! prietenul cuplului. „Când aude asemenea bârfe, îşi dă ochi peste cap, ridică din umeri şi le face copiilor micul dejun.“

Stewardesa franceză?

Când Angelina a luat în septembrie avionul spre Pakistan, pentru o misiune caritabilă, ziarele spuneau că Brad stabilise la rândul său relaţii „la înălţime“. O stewardesă franceză pe nume Racine s-a lăudat că se culcase cu „băiatul de aur al Hollywoodului“. Însă, potrivit apropiatului celebrei perechi, „Brad a pretins că nici n-o cunoaşte pe acea femeie. Angie l-a crezut. Şi cu asta basta“.

Bona copiilor lor, din Los Angeles?

Potrivit unei ştiri din martie, Angelina „şi-ar fi ieşit din fire“ după ce l-a prins pe Brad oferindu-i un masaj chiar în patul lor uneia dintre fetele arătoase care au grijă de gemenii Knox şi Vivienne. Fără să dea vreun semn că ar avea probleme, cuplul a răspuns articolului cu ieşiri ostentative prin Veneţia în ipostaza de familie perfectă, alături de copiii lor.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG