Bradley Cooper și Irina Shayk își mai doresc un copil împreună!

3 septembrie, 2022

Cei doi părinți s-au despărțit în 2019 în ciuda faptului că au o minunăție de fetiță împreună. Însă acum e posibil să-și dorescă să-i ofere micuței Leo De Seine, de 5 ani, un frate sau o soră.

image

Săptămâna aceasta, Bradley și Irina au postat câteva imagini de vis pe Instagram cu evadarea lor tropicală, iar Page Six are deja informații conform cărora cele două staruri ar forma din nou un cuplu și, mai mult de-atât, își doresc extinderea familiei.

„E o vacanță de familie, cu siguranță, și iau în calcul să redevină un cuplu din nou”, susține sursa pentru Page Six. „Shayk își dorește ca fiica ei să nu crească singură, ci cu un frate sau o soră alături”. Iar faimosul actor se pare că e perfect de acord cu această propunere.

Bradley a fost zărit recent petrecându-și timpul în compania fostei iubite a lui Anthony Weiner, Huma Abedin, însă se pare că n-a fost nimic prea serios între ei. De când s-a despărțit de Cooper, Irina a avut o relație cu Vito Schnabel și alta cu Kanye West, însă niciuna n-a durat prea mult.

„Niciunul dintre ei n-a avut relații serioase cu altcineva și amândoi își mai doresc un copil”, ține să adauge sursa pentru Page Six. „Nu e ca în cazul Bennifer 2.0, în care cei doi se gândesc unul la altul mai tot timpul, la ei e ceva mai de genul: «De ce nu?!». Oricum nu pot rupe complet legătura, pentru că au deja un copil împreună. Așa că au ajuns acum să se gândească dacă nu e cumva timpul să se așeze la casa lor cu adevărat”, a continuat apropiatul vedetelor.

Mai multe pentru tine...

Cele două staruri, care au format un cuplu timp de patru ani, se înțeleg bine și se bucură să petreacă timpul împreună, după cum se poate vedea și din imaginile postate chiar de ei. Rămâne de văzut dacă reușesc să mai dea o șansă idilei lor și, dacă de data asta, o să reziste împreună mai mult timp decât data trecută.

Foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG