Brandon T. Jackson: „Am avut o relaţie tabu cu Rosario Dawson”

3 iulie, 2010
Brandon 2 jpeg

Îl ştii din “The Day The Earth Stood Still”, “Fast and the Furious” sau “Tropic Thunder”. Face stand-up comedy de la 14 ani, aşa că rolul de satir, jumătate om-jumătate capră, nu putea fi decât o mare provocare. Nu la fel de mare însă ca cea de-a o împărţi pe Rosario Dawson cu Colin Farrell. În filmul de aventuri “Percy Jackson şi olimpienii: Hoţul Fulgerului”, Percy (apelativ familiar de la Perseu), interpretat de Logan Lerman, este un băiat de 12 ani care descoperă că este fiul zeului mărilor Poseidon. În urma acestei dezvăluiri, Percy se îmbarcă într-o călătorie pe tot parcursul Statelor Unite, cu scopul de-a preveni izbucnirea unui război între zei, convinşi că Percy a furat focul din Olimp, de a-şi salva mama şi de a-l descoperi pe adevăratul hoţ. Aici intervine Brandon alias Grover Underwood, un satir care îi devine cel mai bun prieten.

Îl ştii din “The Day The Earth Stood Still”, “Fast and the Furious” sau “Tropic Thunder”. Face stand-up comedy de la 14 ani, aşa că rolul de satir, jumătate om-jumătate capră, nu putea fi decât o mare provocare. Nu la fel de mare însă ca cea de-a o împărţi pe Rosario Dawson cu Colin Farrell.

În filmul de aventuri “Percy Jackson şi olimpienii: Hoţul Fulgerului”, Percy (apelativ familiar de la Perseu), interpretat de Logan Lerman, este un băiat de 12 ani care descoperă că este fiul zeului mărilor Poseidon.

În urma acestei dezvăluiri, Percy se îmbarcă într-o călătorie pe tot parcursul Statelor Unite, cu scopul de-a preveni izbucnirea unui război între zei, convinşi că Percy a furat focul din Olimp, de a-şi salva mama şi de a-l descoperi pe adevăratul hoţ. Aici intervine Brandon alias Grover Underwood, un satir care îi devine cel mai bun prieten.

Regizat de Chris Columbus, creierul din spatele altor filme fantastice şi de aventură devenite legende, precum „Harry Potter”, „Night at the Museum” ori clasicul „Home Alone”, distribuţia lui „Percy Jackson (...)” include nume sonore, precum Pierce Brosnan şi Uma Thurman.

În interviul exclusiv pentru OK! România, Brandon ne-a povestit mai multe despre experienţa filmărilor cot la cot cu actori cu state vechi în branşă, provocările unui rol la care nu mulţi s-ar fi înhămat şi de ce o să auzim şi mai mult despre el în viitorul apropiat.

OK!: Cum poţi să intri în pielea unui satir? Brandon T. Jackson: Simplu: mergi ca o capră (râde). E destul de dificil, căci ai sentimentul că eşti tot timpul pe poante, trebuie să pui multă presiune pe vârfuri. Nu de puţine ori mi se întâmpla să merg aşa până şi în restaurante.

Nu, sunt foarte alunecoşi. Cântă la flaut şi aleargă după femei.

Eu sunt haios şi adorabil (

).

Fiecare scenă pe care am filmat-o a fost distractivă. Spre exemplu, în film, Hades, interpretat de Steve Coogan, e un fel de Mick Jagger al Olimpului. Are o casă pe măsura unui star rock, se comportă ca atare. Plus că eu am şi o relaţie cu Rosario Dawson, care o joacă pe Persefona. O relaţie tabu, între un satir ciudat şi-o zeiţă.

image

Mi se pare genial să îţi pui problema ce s-ar întâmpla dacă zeii greci ar descinde pe străzi. Cum ar fi ca Poseidon să stea pe locul de lângă tine, în metrou, ori ca Zeus să vină la biserica ta, la slujba de duminică? Chris Columbus a făcut o alegere curajoasă să abordeze acest film din alte perspective decât cele clasice. Eu cred că sunt primul satir afro-american din istorie şi sunt tare mândru de asta!

E foarte cool. Nu e nici arţăgos, nici pretenţios de ochii lumii. Ştie ce vrea şi ce să urmărească la noi, la actori. Nu spune „Facem un film măreţ” doar de dragul de-a o spune. Am învăţat multe de la el.

Will Smith şi Chris Tucker.

image

Timp a avut, dar n-a vrut (

). Mi-a plăcut mult de ea în "Alexander", când a jucat cu Colin Farrell, şi-am rugat-o să mă mediteze puţin, să-mi evalueze interpretarea rolului lui Grover. S-a supărat, chipurile pentru că e doar cu cinci ani mai mare decât mine şi n-are cum să mă mediteze. A crezut că o fac bătrână. Femeile astea...

Curând, foarte curând. Nu fiţi lacomi, o să aveţi parte şi mai mult de mine în viitorul apropiat. Îmi iubesc meseria şi nu pot sta departe de ea.

image

„Percy Jackson şi olimpienii: Hoţul Fulgerului” s-a aflat pe locul 3 în Box Office Romania în săptămâna 08 Februarie - 14 Februarie 2010 şi este distribuit din 28 iunie pe DVD de ODEON CINEPLEX.

image

Foto: ODEON, EPARecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg