Brigitte Macron, apariție sexy la un eveniment recent! Cum vede presa franceză această ținută a Primei-Doamne?

Prima-Doamnă a Franței este total diferită de precesoarele sale. Are aspirații diferite, postură total inedită și stil vestimentar atipic chiar și vizavi de celelalte Prime-Doamne actuale ale lumii. La cel mai recent eveniment public, Brigitte Macron a profitat din nou de ocazie pentru a se impune drept o ”altfel de Primă-Doamnă”, iar presa franceză se arată încântată!

Au participat la un eveniment cu ocazia Zilei Internaționale a combaterii violenței contra femeilor

Emmanuel și Brigitte Macron au fost prezenți, weekendul trecut, la un eveniment public organizat cu ocazia Zilei Internaționale a combaterii violenței contra femeilor, în cadrul căruia Președintele Franței a susținut un plan ambițios de a combatere a sexismului și a violenței contra femeilor. „Cultura şi mentalităţile trebuie schimbate. Majoritatea crimelor se derulează în sânul familiei sau în anturajul victimei: un tată, un unchi, un văr sau un patron, tot atâţia oameni greu de denunţat” a reamintit în preambul Emmanuel Macron.

Nici soția sa, Prima Doamnă a Franței, nu s-a arătat indiferentă vizavi de această cauză. Pe lângă discursuri puternice și susținerea soțului ei la astfel de evenimente, Brigitte a vrut să transmită un mesaj prin stilul vestimentar abordat. Ea a îmbrăcat un outfit cu influențe masculine, pe care presa franceză l-a remarcat de îndată. ”Brigitte Macron și look-ul său masculin-feminin în lupta împotriva violenței față de femei” sau ”Brigitte Macron, o Primă-Doamnă cu un look cu adevărat modern, inspirat de lupta contra violenței vizavi de femei”, au fost câteva dintre exprimările des întâlnite în presa franceză.

Lara Hariri Al Azem, Emmanuel Macron, Abdelaziz Hariri, Lulwa Hariri, și Brigitte Macron

Ce-i drept, Prima-Doamnă a Franței a abordat la acest eveniment un outfit cu adevărat stylish, compus dintr-o pereche de skinny jeans, o jachetă cu revere din piele, o cămașă pe care a purtat-o descheiată la gât și botine foarte înalte, asortate. Un look care a transmis putere, încredere în sine, dar și eleganță și rafinament.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA