Britanicii îl vor pe prinţul William pe tron în locul tatălui său

22 aprilie, 2011

Aproximativ 59% dintre britanici preferă ca prinţul William să aibă prioritate la tronul Marii Britanii faţă de tatăl său, prinţul moştenitor Charles. Potrivit rezultatelor unui sondaj

Aproximativ 59% dintre britanici preferă ca prinţul William să aibă prioritate la tronul Marii Britanii faţă de tatăl său, prinţul moştenitor Charles.

Potrivit rezultatelor unui sondaj, publicate pe 10 aprilie, 59% dintre respondenţi vor ca prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dar foarte popular în rândul supuşilor, să fie viitorul monarh.

O treime dintre respondenţii din

îşi doresc ca regina Elizabeth a II-a, care a împlinit, joi, 85 de ani, să se retragă în doi ani, iar nepotul ei William, în vârstă de 28 de ani, să îi urmeze la tron pentru a insufla puţină modernitate monarhiei britanice. Sondajele din ultimul timp reflectă faptul că prinţul Charles nu mai este popular în rândul unei părţi semnificative din supuşii britanici.

Căsătoria nefericită cu Diana, divorţul de aceasta, apoi cea de-a doua căsătorie cu Camilla, după decesul prinţesei Diana, au afectat serios imaginea prinţului Charles.

Însă Robert Jobson, expert în familia regală, este de părere că sistemul actual funcţionează tocmai pentru că supuşii nu pot să-şi aleagă suveranul, iar popularitatea sau lipsa de popularitate a acestuia nu are efect asupra acestui proces.Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp