British School of Bucharest te invită la Ziua Porţilor Deschise dedicată preşcolarilor!

25 octombrie, 2018
1 bsb eyfs open morning jpg jpeg

Marţi, 13 noiembrie, în intervalul 9:00-12:00, British School of Bucharest (BSB) invită părinţii, alături de copiii lor, cu vârsta între 2 şi 5 ani, să participe la Ziua Porţilor Deschise dedicată preşcolarilor.

Evenimentul oferă oportunitatea de a afla totul despre primii paşi în educaţia britanică şi, mai mult decât atât, părinţii vor putea să descopere campusul BSB cu toate facilităţile lui, iar copiii să se bucure de o serie de activităţi şi jocuri interactive, alături de echipa de profesori a şcolii.

Pentru a putea cunoaşte cu adevărat spiritul BSB, participanţii vor avea şansa să descopere ce înseamnă educaţia la standarde de excelenţă la British School of Bucharest, să interacţioneze cu profesorii şi staff-ul şcolii şi, mai mult decât atât, să afle cât de importantă este pentru cei mici învăţarea prin joc, într-o zi dedicată educaţiei preşcolare!

image

Ziua Porţilor Deschise pentru preşcolari se desfăşoară în campusul British School of Bucharest (Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari, Jud. Ilfov), de la 9:00, respectiv 10:30. La finalul fiecărui tur, participanţii vor participa la o degustare a meniului gustos şi sănătos pe care îl primesc zilnic elevii şcolii, la masa de prânz, ca parte a unei diete echilibrate, ce include doar alimente proaspete, pline de savoare şi de cea mai înaltă calitate.

image

La British School of Bucharest, cursurile pentru preşcolari sunt grupate astfel: Pre-Nursery, pentru copiii de 2 şi 3 ani, Nursery, pentru cei de 3 şi 4 ani, şi Reception, pentru cei de 4 şi 5 ani. British School of Bucharest ştie cât de importanţi sunt primii paşi în educaţia şi în viitorul fiecărui copil, de aceea, şcoala oferă cel mai potrivit, sigur şi plăcut mediu pentru ca cei mici să se dezvolte în cel mai frumos mod cu putinţă, academic, social şi personal. Învăţarea în educaţia preşcolară se face prin joacă, aceasta fiind cea mai sigură şi mai creativă metodă de a acumula cunoştinţe, un accent important punându-se şi pe programa şcolară, care este adaptată nevoilor şi intereselor copiilor. Ghidarea personalizată şi individuală este un element esenţial în modul de interacţiune al profesorilor şcolii cu elevii săi. Cu experienţă vastă în predarea curriculumului britanic, ei sunt pregătiţi să le ofere preşcolarilor tot ajutorul şi toată grija de care au nevoie.

La British School of Bucharest, fiecare copil este considerat unic şi are şansa de a se cunoaşte pe sine, de a-şi descoperi potenţialul şi de a-şi dezvolta abilităţile şi pasiunile, într-un mediu prietenos şi sigur. Preşcolarii învaţă aici ce înseamnă autonomia şi factorul de decizie, profesorii ţinând cont de iniţiativele lor în ceea ce priveşte metodele şi activităţile de învăţare. Mai mult decât atât, fie că vorbim de activităţile din sala de clasă sau de cele în aer liber, copiii sunt încurajaţi să exploreze şi să accepte provocarea de a-şi dezvolta toate simţurile, apelând la cărţi, instrumente muzicale, activităţi pe terenul de sport, jocuri cu apă sau în nisip. În plus, elevii din grupa Reception au acces la zeci de activităţi extraşcolare, de care se pot bucura, pe lângă activităţile zilnice. Ei iubesc diversitatea, astfel că, printre cele mai frecventate de copii se numără tâmplăria, gimnastica sau baletul, dar şi modelajul în lut, căţăratul, sesiunile de yoga şi relaxare, karate, atelierele de meşteşuguri sau cele de muzică şi pictură sunt de mare interes. Adaptarea la un mediu complet nou este un alt aspect important căruia British School of Bucharest îi acordă atenţia cuvenită. În acest sens, şcoala oferă două opţiuni părinţilor, pentru a facilita tranziţia: un program special adaptat pentru cei mici, mai scurt cu câteva ore, sau o întâlnire, înainte de începerea anului şcolar, între un profesor BSB şi elev, chiar acasă, acolo unde cel mic se simte în siguranţă, pentru a se cunoaşte şi pentru a prinde încredere.

Ziua Porţilor Deschise dedicată preşcolarilor are loc începând cu ora 9:00 şi 10:30, iar pentru participare, vă rugăm să vă confirmaţi prezenţa până pe 12 noiembrie, accesând acest link.

Despre British School of Bucharest

British School of Bucharest este o şcoală internaţională privată de prestigiu care oferă copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani şansa să studieze după curriculum britanic. Echipa unică de profesori, formată 100% din vorbitori nativi de limbă engleză, are experienţă în predarea sistemului de învăţământ britanic şi le oferă elevilor educaţie la standarde de excelenţă. British School of Bucharest este singura şcoală britanică din România care a primit calificativul ”excelent” în urma evaluării realizate de Inspectoratul Şcolilor Independente din Marea Britanie. Meritele revin atât profesorilor, cât şi elevilor, „calitatea actului de învăţare al elevilor şi rezultatele academice ale acestora” sau „oportunităţile în dezvoltarea personală a elevilor" numărându-se printre aprecierile care apar în raportul din februarie 2018.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro png
Transilvanian Ninja JPG
casa de vanzare 2245365837 jpg
chiuveta  jpg
07 10 gentelman jack (1) jpg
lumanari aniversare femeie jpg
Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg