Britney Spears a dansat la nuntă în lenjerie cu diamante

14 iunie, 2022
spears4 jpg

A renunțat la inhibiții și a vrut să se bucure, cu adevărat, de acest moment. Britney Spears și-a sărbătorit căsătoria cu Sam Asghari dansând toată noaptea în chiloți.

Artista pop, care s-a măritat zilele trecute, a dezvăluit că a purtat „primii ei chiloți tanga cu diamante” în timpul recepției la care au participat numeroase vedete.

Spears, în vârstă de 40 de ani, le-a mărturisit fanilor secretul intim atunci când a distribuit  un videoclip cu ea , în care nu mai apare în rochia de mireasă, ci într-un sacou negru ce lasă loc imaginației. ‘Am purtat primii tanga cu diamante sub jachetă.. Sper că nu am jignit pe nimeni”, a scris ea.

Între timp, Asghari, în vârstă de 28 de ani, a îmbrăcat la recepție un tricou pe care stătea scris „Britney & Sam” și nu a putut să-și șteargă zâmbetul de pe față toată noaptea.

spears9 jpg

În același videoclip, interpreta hitului „Toxic” poate fi văzută dansând cu Madonna, în timp ce pe fundal se aude clasicul hit al Reginei muzicii pop, „Like A Virgin”.

„Cât de suprarealist poate fi asta! Să cânte Madonna și să fie și acolo”, a comentat un fan, iar un altul a adăugat: „Ok. E destul de radical. Madonna dansând pe propriul ei cântec la nunta ta. Wow.”

Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore și Donatella Versace – care i-a proiectat rochia de mireasă- s-au numărat printre vedetele prezente.

„ Atât de mulți oameni incredibili au venit la nunta noastră și încă sunt în stare de șoc!” , a mărturisit solista pe o rețea de socializare.

De la nuntă au lipsit părinții cântăreței, Lynne și Jamie Spears, care nu au fost invitați de Spears, care i-a acuzat de rele tratamente și a scăpat de sub tutela lor în noiembrie 2021.

„Arăți atât de fericită!”, a comentat Lynne la postarea lui Britney. „Nunta ta este de vis! Sunt foarte fericită pentru voi! Vă iubesc!”

Britney și Asghari s-au întâlnit în octombrie 2016 , la filmările pentru videoclipul ei „Slumber Party”.

Cei doi și-au făcut publică dragostea în ianuarie 2017 și  s-au logodit  în septembrie 2021.

Foto: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg