Victoria Beckham nu suportă despărțirea! Brooklyn se mută cu soția în Marea Britanie

25 mai, 2022
victoria20 jpg

Brooklyn Beckham, 23 de ani, și Nicola Peltz, 27 de ani, plănuiesc să-și găsească o casă permanentă în Marea Britanie. Mama lui Brooklyn, Victoria, în vârstă de 48 de ani, a făcut tot posibilul ca această mutare să aibă loc, deoarece nu suportă să fie atât de departe de fiul ei cel mare. 

Se pare că Brooklyn i-a ascultat sfatulul și vine acum cu Nicola pentru a fi mai aproape de familia sa.  Cei doi s-au căsătorit luna trecută în Palm Beach, iar acum își fac planuri pentru viitor. 

Brooklyn și Nicola și-au petrecut o mare parte din relația lor în SUA, dar acum se pare că vor să schimbe lucrurile și să-și găsească o casă în Marea Britanie.

Familia lui Nicola nu va trebui să-și facă griji, deoarece însurățeii intenționează să-și împartă timpul între cele două țări. 

victoria18 jpg

Victoria este încântată că fiul ei se întoarce acasă și că cei doi se pregătesc să îi ofere și un urmaș.  „Victoria își dorește ca ei să fie împreună, ca o familie,  Nu suportă să fie atât de departe”, spune o sursă. 

Brooklyn este primul dintre copiii Beckham care s-a căsătorit și a plecat departe de casă.

Victoria și soțul ei, legendar fotbalist David Beckham, au participat luna trecută la nunta copilului lor cel mai mare în Florida, alături de o serie de alte celebrități. 

Cei doi au mai au, de asemenea, alți trei copii, Romeo, 19, Cruz, 17 și fiica Harper, 10.

„Următorul capitol după nuntă este ca ei să-și întemeieze o familie, iar Victoria vrea să fie o bunică practică. Familia va fi întotdeauna pe primul loc pentru Victoria.”

„Probabil că nu își doresc să locuiască aici în permanță, dar dacă vor avea copii speră să crească să crească aici”, a spus sursa pentru OK! 

Nicola este fiica miliardarului american Nelson Peltz. Recente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg