Bruce Willis și Demi Moore au devenit, oficial, bunici! Primele imagini cu nepoata celebrilor actori

26 aprilie, 2023
Bruce Willis, Rumer Willis și Demi Moore
Bruce Willis, Rumer Willis și Demi Moore

Rumer Willis, fiica cea mare a celor doi actori celebri, i-a făcut pe aceștia bunici, pentru prima oară. Tânăra și iubitul său, Derek Richard Thomas, sunt în culmea fericirii.

Prima nepoată a lui Bruce Willis și Demi Moore s-a născut acasă și fericiții părinți au și postat-o deja pe rețelele de socializare.

Louetta Willis PNG

Rumer Willis a anunțat marți, 25 aprilie, numele adorabilei micuțe: ea se numește Louetta Isley Thomas Willis și este o mogâldeață adorabilă, despre care Rumer a scris: ”Ești magie pură!”.

Micuța a venit pe lume acasă, pe 18 aprilie, iar fericiții părinți au împărtășit bucuria fanilor: ”Ești mai mult decât visam!”.

Demi Moore a comentat și ea la postare, aflându-se pentru prima dată în ipostaza de bunică: ”Iubire infinită pentru mogâldeață.”

Nici actuala soție a lui Bruce Willis nu a ignorat anunțul public al minunii, până la urmă este bunica vitregă a Louettei, care se înțelege de minune cu fiicele lui Bruce Willis: ”O, Doamne, deja o iubim așa de mult!”.

Nici celebritățile nu s-au abținut de la comentarii. Prietena lui Rumer, Hilary Duff a scris: ”Da, mămico, este magică.” Eiza Gonzalez a adăugat: ”Ce vis! Felicitări, fetelor! Vă iubesc așa de mult!”.

Rumer și Derek au o relație din noiembrie 2022. Fiica cea mare a lui Bruce Willis a anunțat în decembrie că era însărcinată.

Familia lor chiar avea nevoie de un așa eveniment deosebit, aducător de bucurie, magie și iubire, mai ales că boala actorului i-a îndurerat profund, în ultimul timp.

Familia lui Bruce Willis a anunțat în februarie că actorul a fost diagnosticat cu demență. În primă fază, el se și retrăsese din cinematografie, cu un diagnostic mai blând, de afazie.

Starea sa se degradează constant și familia sa se agață de fiecare clipă când îl au alături pe star.

Familia speră ca diagnosticul lui Bruce să ajute la conștientizarea acestei afecțiuni, este o boală debilitantă, care poate afecta pe oricine. Vestea că a devenit bunic sigur îi va aduce multă fericire. Bruce Willis a împlinit recent 68 de ani.

Foto: Getty/Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg