Ce nu trebuie să-ți lipsească niciodată din bucătărie. Cum sa o aranjezi pentru a arăta ca în revistele de design interior

25 noiembrie, 2022
bucatarie PNG

Bucătăria este spațiul din casă în care, de cele mai multe ori, se întâmplă să petreci cel mai mult timp, mai ales atunci când gătești sau vrei să îți răsfeți familia cu tot felul de bunătăți. Așadar, fiind locul în care petreci cel mai mult timp, vrei să fie un spațiu în care să-ți petreci timpul cu plăcere.

Pe lângă electrocasnicele de cea mai bună calitate, care să te ajute să îți faci treaba din bucătărie cât mai repede și cât mai bine, ai nevoie și de un design pe care îl vei îndrăgi și te va face să te simți foarte bine. Așadar, indiferent dacă vrei să renovezi bucătăria sau pur și simplu ai nevoie de puțină inspirație pentru a o face pe placul tău, atunci materialul următor este perfect pentru tine. 

Vei găsi idei de amenajare a bucătăriei, dar și câteva informații despre electrocasnicele care nu trebuie să îți lipsească niciodată din acest spațiu. 

Cum să ai o bucătărie exact ca în revistele de design interior

Bucătăria este, de cele mai multe ori, centrul casei, începând cu micul dejun grăbit înainte de a ieși rapid pe ușă, până la mesele de familie. Iar pentru ca aceasta să fie impecabilă, trebuie să muncești din greu să arate bine. Însă, indiferent dacă gătești, faci curățenie, mănânci sau bei un ceai cu o prietenă, bucătăria ar trebui să fie un spațiu în care îți face plăcere să te afli, iar designul acesteia poate ajuta la realizarea acestui lucru. 

Atunci când îți amenajezi bucătăria, gândește-te la sarcinile pe care le îndeplinești cel mai frecvent. Vei economisi mult timp și energie, plasând lucrurile pe care le folosești cel mai des la îndemână. De exemplu, păstrează cănile, zahărul și cafeaua într-o zonă în care ajungi cu ușurință. De asemenea, păstrează ambalajele și recipientele de plastic într-un loc la îndemână lângă blatul de lucru pentru a împacheta rapid resturile. Totodată, fă în așa fel încât dulapurile cu vase și tacâmuri să fie lângă mașina de spălat vase pentru a-ți ușura munca.

Nu uita de electrocasnicele de calitate de care ai nevoie în bucătărie: un aragaz (sau o plită electrică), o combină frigorifică, un robot de bucătărie, un filtru de cafea (sau o mașinărie mai complicată care face cafea singură), un storcător de fructe. Toate acestea te vor ajuta atunci când ai de gătit pentru întreaga familie sau când, pur și simplu, vrei să ai mai mult timp liber. Iar dacă vei intra pe Altex.ro, vei găsi o gamă largă de electrocasnice de cea mai bună calitate, de unde vei putea alege tot ce îți dorești pentru bucătăria ta. 

Și nu în ultimul rând, crează un colțișor numai ai tău în bucătărie, un fotoliu de tip balansoar chiar lângă fereastră poate fi perfect, mai ales în diminețile friguroase în care vrei să privești cum cade zăpada. 

Creează-ți locul perfect pentru tine! Nu mai sta pe gânduri, apucă-te de reamenajat și în scurt timp bucătăria ta va arăta exact ca în revistele de design interior. 

Sursa foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg