Bucureşti Mall inaugurează serile de Flamenco Fusion cu Amy şi Lucas Molina

7 august, 2014

Bucureşti Mall, cel mai iubit mall din Capitală, este gazda unor spectacole pasionale de muzică live şi dans latino, avându-l ca protagonist pe Lucas Molina, coregraf şi dansator profesionist de Flamenco Fusion, alături de partenera sa Amy.

Bucureşti Mall, cel mai iubit mall din Capitală, este gazda unor spectacole pasionale de muzică live şi dans latino, avându-l ca protagonist pe Lucas Molina, coregraf şi dansator profesionist de Flamenco Fusion, alături de partenera sa Amy.

Spectacolele au loc în fiecare seară de vineri, de laora 19:00, până pe 3 octombrie şi sunt deschise pubicului larg. Mai mult,iubitorii dansului au ocazia să câştige o lecţie gratuită cu Lucas Molina, în cadrul concursurilor săptămânale desfăşurate pe pagina de facebook a Bucureşti Mall.

Flamenco Fusion Percuţie, Flamenco Fusion Instrumental sau Flamenco Fusion Vioară sunt doar câteva dintre surprizele pe care Bucureşti Mall şi Lucas Molina le-au pregătit pentru întâlnirea cu fanii genului.

„Flamenco înseamnă ritm, pasiune, energie şi culoare. Ne încântă să aducem această exuberanţă în viaţa oamenilor la finalul unei săptămâni de muncă. Îi invităm pe toţi clienţii noştri să vină şi să se bucure de spectacole”, spune Cristian Costache, Center Manager, Bucureşti Mall.

Noul curent inovator „Flamenco Fusion” este studiat la scară largă de oameni cu personalitate, care doresc să se descopere şi să-şi creeze propriul limbaj de expresie artistică. Flamenco Fusion este mai mult decât un mix. Este împletirea celor mai inedite şi hipnotice ritmuri pentru a da formă pasiunii şi frumuseţii interioare prin paşi de dans.Recente pe Ok! Magazine

Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg