Cabral nu mai locuiește cu Andreea Ibacka, dar îi duce dorul: "Mi-e dor de sânii ăia plini"

4 octombrie, 2022
andreea ibacka3 jpg

Cabral se află în Republica Dominicană unde filmează pentru un show de televiziune. Chiar dacă soția și copiii i-au fost aproape o bucată de vreme, lucrurile s-au schimbat în ultima săptămână.

Andreea a fost nevoită să revină în țară alături de cei mici, iar Cabral a rămas singur. Acum, prezentatorul recunoaște că dorul e din ce în ce mai puternic.

“Sunt în mașină cu Catalin Neamțu. Și-i spun că mi-e dor de nevastă-mea.

Zice că știe cum e. Mi-e dor de soția mea. Sigur, nu cadrează cu imaginea de mascul feroc care-i populară pe rețelele vieții de azi.

Dar mie mi-e dor de "otră" a mea. De zâmbetul ăla. De vocea ei. De ironiile ei. De sânii ăia plini. De gustul ei, de buzele ei, de mirosul ei. Îmi cer scuze, sunt un simplu om, unul îndrăgostit. Atât s-a putut”, spune Cabral.

Între timp, Andreea a optat pentru o schimbare de look. “De câteva zile m-am întors acasă, dar și la blondul meu preferat. Poate v-ați dat seama și din ultimele fotografii…

Dacă tot vine iarna, mi-am dorit să fiu o Elsa de concurs și m-am lăsat pe cele mai talentate mâini pentru șuvițele acestea perfecte, ce-mi lasă de fiecare dată părul super sănătos, cu rădăcina naturală.

Trebuia să bifez, deci, și un selfie în oglindă”, spune Andreea.

“Știu că este abia mijlocul săptămânii, dar eu am revenit în țară de câteva zile, așa că le-am preluat din zbor pe toate (mă așteptam, să-mi iasă pe nas supradoza de vitamina D)… așa că gândul îmi fuge deja la weekend, la câteva ore de respiro, aer curat, mâncare bună. Fie… câteva minute, măcar”.Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg