Cabron a lansat o nouă piesă manifest

19 iulie, 2017
Cabron Bombele jpeg
image

Videoclipul piesei “Bombele”, regizat de Iulian Moga, pune în scenă protestele din stradă şi evidenţiază conflictele care au loc la nivel global. Imaginea este completată de mesajul piesei, care rezonează profund cu problemele actuale ale oamenilor, atât din ţară, cât şi de peste hotare.

”Piesa asta este, de fapt, un comunicat, un statement şi mă interesează foarte mult să ajungă mesajul la cât mai multă lume. Nu avem noi nevoie de bombele şi rachetele lor. În România trăim Raiul pe Pământ faţă de ceea ce se întâmplă în lume. La ora asta, într-un oraş din lume explodează o bombă…Noi nu avem nevoie de aşa ceva, suntem noi cu ai noştri, cu bune şi cu rele. Eu nu vreau să mai merg cu copilul meu de mână pe stradă şi să treacă convoaie americane pe lângă noi, să trebuiască să stau să îi răspund din nou la întrebări de genul: ‘Pentru ce ne trebuie tancuri?’ sau ‘De ce dau unii şi alţii cu rachete?’”, a declarat Cabron.

Muzica şi textul sunt compuse de Cabron, Lucian Nagy şi Florin Boka, iar piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production şi lansată în coproducţie cu Cat Music.

Single-ul este extras de pe albumul “Lupu’DPM”, care va fi disponibil pe platformele de streaming şi download din 24 iulie.Recente pe Ok! Magazine

masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
ben  jennifer 3 jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg