Caitlyn Jenner, apariții din ce în ce mai inspirate

Deși încă mai apelează la ajutorul lui Kim Kardashian atunci când trebuie să-și aleagă vestimentația pentru un eveniment important, Caitlyn Jenner începe să se descurce din ce în ce mai bine la alesul outfiturilor pentru activitățile de zi cu zi.

colaj2
Aparițiile vedetei din ultimele săptămâni

Fie că merge la o întâlnire de afaceri, fie că iese singură doar pentru o cafea, Caitlyn Jenner chiar știe cum să aibă o apariție notabilă. Deși la început i se părea greu să meargă pe tocuri, acum nu există ocazie în care Caitlyn să nu poarte tocuri.

Așa se face că ieri, Caitlyn, și-a luat gentuța la purtător, o rochie și nelipsitele tocuri, și a luat-o la pas prin Beverly Hills. A poposit tocmai în fața unei clădiri de birouri, unde a așteptat preț de câteva clipe pentru a fi primită. Dar nu asta voiam să evidențiem, ci faptul că apariția ei a fost chiar șic. Asemenea celei de săptămânile trecute,  în care Caitlyn a purtat o pereche de jeanși, tocuri modeste și o cămașă în carouri.

Iar de apariția ei de la prezentarea de modă Moschino, din luna iunie, nici nu mai avem ce spune. Caitlyn a îndrăznit să poarte atunci o rochie mini, mulată, care i-a pus în evidență silueta silfidă. Mda, se pare că se descurcă!

caitlyn
Caitlyn a realizat o campanie publicitară pentru H&M

FOTO: hepta, getty

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA