Călin Geambaşu, în vacanţă cu fosta iubită. Au reluat relaţia?

17 septembrie, 2020
1 calin jpg jpeg

S-au războit prin tribunale pentru copil, dar acum au revenit la sentimente mai bune. Călin Geambaşu a petrecut vacanţa de vară alături de fiul lui, David şi de Angelica fosta lui logodnică, dar şi de părinţii săi.

„Ce mică-i vacanţa mare! Davin, Angelica şi cu mine ne-am bucurat săptămâni la rând de momentele frumoase pe care ni le-au oferit locurile pe unde am mers, fiind totuşi precauţi şi în deplină siguranţă sanitară, evitând aglomeraţiile. Vacanţa asta, Davin a avut parte de clipe de fericire, de normalitate, de viaţă de familie aşa cum o ştie el şi aşa cum a beneficiat dintotdeauna”, scrie Călin Geambaşu pe Facebook.

3 angelica jpg jpeg

Călin Geambaşu a obţinut custodia fiului său Davin. Artistul s-a certat timp de doi prin tribunale cu Angelica Cadar, logodnica sa, dar, într-un final, a câştigat.

stanga
dreapta
2 calin jpg jpeg
3 angelica jpg jpeg

“După doi ani de procese şi alte reclamaţii false ce aveau rolul de a mă şicana, a sosit acum redactată hotărârea definitivă prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate. Angelica Cadar m-a dat în judecată degeaba. A atacat fără raţiune, fără dovezi, fără nimic. În faza finală de Apel nu a cerut nicio literă despre copil, cu toate că iniţial Procesul l-a deschis chipurile pentru el. La final a cerut doar aspecte materiale. Sentinţa? Invers: are de dat bani. Pe lângă faptul că domiciliul minorului a fost stabilit la tată şi că a fost obligată prin Lege să plătească pensie alimentară, nu a primit nici măcar program de vizită la copil”, scria atunci Călin pe o pagină de socializare.Recente pe Ok! Magazine

chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg