Campioanele kitsch-ului. Jessica Simpson, pe urmele divei Mariah Carey

De ziua sa de naștere, acum o lună, petrecea la piscină, se lăsa fotografiată topless, iar fanii o felicitau pentru silueta de model, la vârsta de 37 de ani. Adevărul este altul în ceea ce o privește pe cântăreața și actrița americană Jessica Simpson, care, cu ultimele două apariții, a reușit să oripileze.

Așa NU! O ținută total neinspirată.

Kilograme în plus, rochii scurte, mulate, decoltate și sclipiciaose, sandale cu toc înalt și ochelari de soare supradimensionați, vi se pare cunoscut acest film? Parcă ar fi copia fidelă a divei Mariah Carey, cea din urmă fiind campioana kitsch-ului. Bunul-gust îi lipsește și ei cu desăvârșire în ultima vreme, după cum putem vedea cu cea de-a doua apariție dezastruoasă în doar o săptămână.

Modelul ei în viață pare să fie Mariah Carey. Un reper vestimentar de tot râsul.

Nu a fost niciodată vreun fashion icon, la fel cum nici Mariei Carey nu-i putem atribui acest titlul, însă aparițiile celor două dive, cu sute de milioane de dolari în conturi, sunt de toată jena. Una este cu 10 ani mai tânără decât cealaltă, dar nu ne putem hotărî care este mai penibilă dintre ele.

Dezastruos, cum ne-a obișnuit, așa a fost outfitul purtat de Mariah Carey aseară.

Cu sânii ștrangulați în rochii strâmte și sclipicioase, cu picioarele musculoase la vedere și urcate pe tocuri amețitoare, accesorizate cu cercei rotunzi și ochelari de soare, cele două parcă ar fi trase la indigo. Până și părul l-au aranjat în același fel, cu cărare pe mijloc și bucle lejere.

Îi place să fie excentrică și să se îmbrace vulgar.

S-a fotografiat alături de copiii Morrocan și Monroe și de tenismena Serena Williams.

Foto: Hepta, Splash News, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA