Când începe “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cine îl înlocuieşte pe Botezatu la masa juriului

26 august, 2021
1 bravo ai stil celebrities 1 jpg jpeg

Cel de-al şaptelea sezon al show-ului va va fi difuzat patru zile pe săptămână la Kanal D

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” va avea premiera miercuri, 8 septembrie, de la ora 22:30. 

Ajuns la cel de-al şaptelea sezon, show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” va putea fi urmărit, la Kanal D, patru zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, si în serile de sâmbătă, de la ora 22:00. În weekend, Galelor fabuloase vor sta sub semnul tematicilor extravagante propuse de juraţi. 

“Au început filmările şi vă pot spune că e o efervescenţă incredibilă pe platourile de filmare. Concurentele sunt ambiţioase, surprinzătoare, iar Juraţii reprezintă pentru ele acei antrenori, mentori de care au nevoie pentru a străluci cu adevărat de-a lungul acestei călătorii stilistice, pe care nu întâmplător, în acest sezon, o numim <Metamorfoza>. Concurentele vor evolua, îmbogăţindu-se stilistic, transformându-se sub ochii noştri. Va invit să fiţi alături de ele şi să vă bucuraţi de un show total - <Bravo, ai stil! Celebrities>!”, spune Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii.  

Anda Adam, Olga Verbiţchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiţă, Sensy, Mădălina Pamfile şi Otniela, cele nouă concurente înscrise în bătălia stilistică pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România şi premiul uriaş de 100.000 de lei, sunt pregătite de întâlnirea cu telespectatorii şi nerăbdătoare să demonstreze că au abilităţile necesare pentru a cuceri atât Juriul, cât şi publicul. 

Juriul este format de această dată din Raluca Bădulescu, Tibi Clenci şi Maurice Munteanu. Recente pe Ok! Magazine

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin