Când va fi premiera sezonului şapte a serialului Game of Thrones?

10 martie, 2017
got png

Gata cu aşteptarea! HBO a anunţat care va fi data lansării noului sezon al mult îndrăgitului serial science fiction. Este vorba despre 16 iulie 2017.

image

Creatorii şi productorii serialului ”Game of thrones” au anunţat prin Facebook Live data lansării celui de-al şaptelea sezon al serialului. Însă, fanii n-au aflat imediat răspunsul mult aşteptat. Ei au fost nevoiţi să posteze cuvântul ”foc” prin comentarii, pentru a topi un bloc de gheaţă virtual.

Evenimentul a început în jurul orei 21:00, ora României, iar după 15 minute, postarea strânsese deja 15.000 de share-uri. Cu alte cuvinte, joculeţul producătorilor ”Game of Thrones” a creat o adevărată isterie în mediul online.

Arya Stark

Vorbind despre noul sezon, actriţa Maisie Williams, cea care o joacă pe ”Arya Stark”, a scris pe Twitter: ”În locul vostru aş începe să mă pregătesc pentru acest nou sezon. De fapt, lăsaţi, nimic n-o să vă pregătească pentru ce o să urmeze”.

Sansa Stark

Şi Sophie Turner, interpreta Sansei Stark, a postat un mesaj pentru fanii interesaţi: ”Sansa este cu siguranţă mult mai puternică şi o să fie interesant de văzut cum o să se descurce în acest nou sezon”.

Jon Snow

Kit Harington aka Jon Snow: „Or să fie mai puţine episoade anul acesta, dar au cheltuit mai mulţi bani pentru acestea. Aşa că totul se petrece la alt nivel”. Cât despre rolul său, Kit a declarat că o să fie mai ambiţios şi cu un rol mult mai puternic.

De abia aşteptăm, aşadar!Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg