Candace Bushnell, creatoarea de 63 de ani a serialului ”Sex and the city”, are un iubit în vârstă de 21 ani

23 mai, 2022
Candace Bushnell jpg

Viața sa tumultoasă a fost și sursa de inspirație a producției care a făcut furori peste tot în lume. O combinație între Carrie și Samantha, Candace știe să se bucure de viață.

Candace Bushnell (3) jpg

Madonna a dat startul curentului femeilor mature care se întâlnesc cu tinerei. Și dacă diva tocmai ce a ieșit din relația cu puștiul său, acum e rândul unei alte femei moderne să ”guste” din acest trend.

Căci sofisticata Candace Bushnell, creatoarea serialului de mega succes ”Sex and the city” calcă pe urmele Samanthei, personajul cel mai lipsit de prejudecăți al producției, și se iubește cu un top model de doar 21 de ani.

stanga
dreapta
Candace Bushnell (5) jpg
Candace Bushnell (4) jpg
Candace Bushnell (2) jpg

Potrivit PageSix, autoarea ”Totul despre sex” face sex cu tânărul model pe care l-a cunoscut în primăvară la Săptămâna Modei.

De atunci, Candace Bushnell îl ia peste tot cu ea pe tinerel, precizează sursa citată. Producătoarea și prietenele acesteia s-ar referi la tinerel cu apelativul ”armăsar”, iar numele său real nu a fost dezvăluit publicului.

Adevărata Carrie Bradshaw chiar a susținut un spectacol de stand-up la Cafeneaua Carlyle, ”Mai există Sex and the city?” Și se pare că răspunsul e da. Bushnell a fost căsătorită cu Charles Askegard între 2002 și 2012. Directorul City Ballet din New York este, la rândul său, mai tânăr cu 10 ani decât Candace.

S-a întâlnit și cu Bob Guccione Jr., editorul Spin și Penthouse. Se pare că acesta a fost și inspirația pentru mult îndrăgitul personaj Mr. Big.

În decembrie, Candace Bushnell mărturisea revistei People că e singură și că asta este perfect în ordine. ”Pe măsură ce înaintezi în vârstă, relațiile nu mai sunt o prioritate”, sublinia în urmă cu câteva luni producătoarea.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg