Cannes 2017. Are 70 de ani, dar a eclipsat toate actrițele tinere cu decolteul abisal

Printre vedetele care s-au prezentat la gala de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, de anul acesta, s-a numărat și ea, celebra actriță Susan Sarandon! Și-a făcut-o într-un stil grandios, așa cum ne-a învățat în ultimele decade!

A strălucit pe covorul roșu

Ieri, pe covorul roșu de la Cannes, au defilat modele tinere, sexy, și frumoase, în ținute dintre cele mai revelatoare. Niciun model, însă, nu a putut acapara privirile tuturor așa cum a făcut-o actrița în vârstă de 70 de ani, care s-a prezentat pe covorul roșu într-o ținută extrem de sexy!

În atâția ani petrecuți de la Hollywood, Susan Sarandon a învățat, desigur, care sunt ingredientele de succes ale unei apariții glamour la un eveniment atât de prestigios precum Festivalul de Film de la Cannes. Ei bine, ieri, la la gala de deschidere a festivalului a pus toate aceste cunoștințe în aplicare și a dat o lecție de stil la scenă deschisă.

Foarte sexy!

Septuagenara a pășit pe covorul roșu într-o rochie superbă, de catifea verde, care îi punea perfect în evidență silueta, dar și decolteul generos. Văzând fotografiile surprinse de fotografii oficiali e inutil să povestim cum de a reușit Susan să fie în centrul atenției la acest eveniment. O să precizăm, însă, că rochia a fost semnată de creatoarea de modă Alberta Ferretti și că a fost fix ce era nevoie pentru ca Susan să eclipseze orice altă prezență feminină de la Palais des Festivals.

Le-a eclipsat pe actrițele tinere

Accesorizarea a fost una minimalistă, Susan alegând să poarte doar o pereche de cercei cu safire și câteva inele. Look-ul a fost completat de  o pereche de pantofi negri, de catifea, cu toc relativ mic, și de o pereche de ochelari, la care actrița a recurs pentru a-și proteja ochii de soarele arzător.

Cu această rochie, Susan a participat la ecranizarea”Ismael`s Ghost”, peliculă ce îi are în distribuție pe actorii Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg, Mathieu Amalric și Louis Garrel.

foto: getty images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA