Cântăreața care a apărut în halat și cu prosopul pe cap la premiile muzicale EMA

O apariție spectaculoasă a uneia dintre cele mai în vogă cântărețe ale momentului. Premiile muzicale MTV Europe Music Awards 2017 au reprezentat momentul perfect pentru o aroganță de zile mari venită din partea Ritei Ora.

Cea mai extravagantă apariție la premiile EMA.

Cântăreața de 26 de ani de origine kosovară a șocat pe toată lumea cu apariția sa la unul dintre cele mai importante evenimente de premiere a muzicii. Cum a apărut pe covorul roșu? Ei bine, a fost atât de îndrăzneață și extravagantă încât a renunțat la celebrele rochii de seară și  a optat pentru un halat de baie pufos și un prosop alb pus pe cap, de parcă ar fi ieșit direct de la duș. Evident că acesta a vrut să fie efectul acestei ținute, să atragă atenția și să fie îndelung discutată, dar Rita Ora nu a avut probleme cu timpul de pregătire pentru eveniment.

A purtat un make-up impecabil, o pereche de pantofi cu toc cu inserții prețioase, iar accesorizarea a fost una spectaculoasă, cu un colier masiv cu diamante și cercei încrustați cu pietre prețioase, reușind să transforme look-ul de gospodină abia ieșită de la duș, în unul de divă extravagantă.

A cântat îmbrăcată în halat.

Cântăreața a atras toate privirile în momentul în care a pășit pe covorul roșu de la eveniment îmbrăcată așa. Efectul a fost unul scontat, căci fanii au discutat îndelung ținuta sa pe rețelele de socializare, mulți dintre ei apreciind originalitatea divei, spunând că ei nu îi pasă de nimic și că nu o interesează că poate fi criticată. Iar ca tacâmul să fie complet, cântăreața și-a schimbat halatul cu unul mai scurt și pantofii cu o pereche de botine, dar și accesoriile cu unele și mai extravagante și a urcat pe scenă pentru un recital incendiar, lăsându-și la vedere bikini albi.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA