Cântăreață de doar 21 de ani, executată cu cruzime de soțul în vârstă de 79 de ani

27 iunie, 2022
FotoJet (29) jpg

Lumea artistică din Mexic a fost îndoliată după un incident teribil. O tânără speranță a fost omorâtă de soțul avocat, cu 58 de ani mai mare.

Yrma Lydia a fost împușcată mortal în restaurantul Suntory Del Valle de către Jesús Hernández Alcocer, potrivit DailyMail.

stanga
dreapta
Jesús Hernández Alcocer1 jpg
Yrma Lydya jpg
Jesús Hernández Alcocer2 jpg
FotoJet (29) jpg
Yrma Lydya1 jpg
Yrma Lydya2 jpg
Jesús Hernández Alcocer jpg
Yrma Lydya4 jpg
Yrma Lydya3 jpg

Nu se cunoaște până la ora actuală cauza reală care l-a făcut pe septuagenarul avocat să îi ia zilele atât de crunt tinerei soții, aflată la început de carieră.

Alcocer era însoțit de o altă femeie, se pare agenta sa de pază, a dat buzna în local, s-a certat cu tânăra și a descărcat trei focuri de armă în ea, a declarat Omar García Harfuch, secretarul de securitate al Mexico City. Potrivit martorilor, după ceartă, un bărbat cărunt a împușcat-o pe cântăreață, iar ulterior s-a aflat că acesta era soțul ei.

Alcocer a vrut să mituiască polițiștii să-l lase să scape, împreună cu însoțitoarea sa, care a fost de asemenea arestată.

Frumoasa Yrma Lydia avea în față o carieră promițătoare și, potrivit ziarului ”El Universal”, tânăra participase în cadrul unor concerte din Mexic și SUA alături de nume mari din America Centrală și de Sud, precum María Conchita Alonso și Dulce și Alicia Villareal.

Potrivit cercetărilor, Alcocer fusese acuzat în trecut de șantaj. Din păcate, în Mexic violența împotriva femeilor a crescut îngrijorător. Aproximativ 10 femei sunt ucise zilnic.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg