Cântăreață de doar 21 de ani, executată cu cruzime de soțul în vârstă de 79 de ani

27 iunie, 2022
FotoJet (29) jpg

Lumea artistică din Mexic a fost îndoliată după un incident teribil. O tânără speranță a fost omorâtă de soțul avocat, cu 58 de ani mai mare.

Yrma Lydia a fost împușcată mortal în restaurantul Suntory Del Valle de către Jesús Hernández Alcocer, potrivit DailyMail.

Nu se cunoaște până la ora actuală cauza reală care l-a făcut pe septuagenarul avocat să îi ia zilele atât de crunt tinerei soții, aflată la început de carieră.

Alcocer era însoțit de o altă femeie, se pare agenta sa de pază, a dat buzna în local, s-a certat cu tânăra și a descărcat trei focuri de armă în ea, a declarat Omar García Harfuch, secretarul de securitate al Mexico City. Potrivit martorilor, după ceartă, un bărbat cărunt a împușcat-o pe cântăreață, iar ulterior s-a aflat că acesta era soțul ei.

Alcocer a vrut să mituiască polițiștii să-l lase să scape, împreună cu însoțitoarea sa, care a fost de asemenea arestată.

Frumoasa Yrma Lydia avea în față o carieră promițătoare și, potrivit ziarului ”El Universal”, tânăra participase în cadrul unor concerte din Mexic și SUA alături de nume mari din America Centrală și de Sud, precum María Conchita Alonso și Dulce și Alicia Villareal.

Potrivit cercetărilor, Alcocer fusese acuzat în trecut de șantaj. Din păcate, în Mexic violența împotriva femeilor a crescut îngrijorător. Aproximativ 10 femei sunt ucise zilnic.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg