Gospodinele pregătesc delicii culinare - capace borcane gasesc negreșit la Noi.ro

9 august, 2022
noi 5 jpg

Mâncarea este una dintre plăcerile vieții, mai ales dacă este gătită cu dragoste. Știm cu toții că mâncarea preparată în casă este mai sănătoasă decât cea din restaurant. În sezonul cald se găsesc pe tarabe o multitudine de fructe și legume care, dacă sunt conservate corespunzător, își păstrează calitățile nutritive și peste iarnă.

În felul acesta nu mai este nevoie de adaosuri alimentare, pentru că avem la îndemână în propria cămară tot ce a avut mai bun mama-natură.

Sigur, aceste semipreparate se păstrează mult mai bine dacă sunt ambalate corespunzător, sterilizate și închise cu grijă, iar mai apoi așezate într-un loc cu temperatură ceva mai scăzută.

Recipiente de conservare și capace, iată ce trebuie să știi despre ele

Compoturile și murăturile care se pun vara în borcane au nevoie de un ritual special pentru a ne putea bucura de ele și în plină iarnă. Se va ține cont de rețetele bunicii care știa ea multe dar nu întotdeauna avea la dispoziție recipientele necesare. Deseori improviza sau recicla diverse capace borcane pentru a fi sigură că ce este în interior se va păstra mai mult timp.

Acum nu mai este nicio problemă în a găsi capacele potrivite, indiferent de mărimea recipientelor sau a borcanelor folosite.

La magazinul cash&carry Noi, toate acestea se găsesc într-o varietate mare de modele și dimensiuni, plus capacele potrivite, așa că nicio gospodină care se respectă nu va fi dezamăgită.

Într-adevăr, este foarte important ca dulcețurile, compoturile, dar mai ales delicioasele murături să fie așezate în recipientele potrivite, dar și sigilate cu un capac care să nu lase aerul să pătrundă.

Capace de toate mărimile pentru acoperire adecvată

Cine îți dorește să aleagă marfă de calitate pentru a se putea delecta cu preparatele verii, va alege cu siguranță un magazin cu de toate, așa cum este și Noi, cu pagina oficială Noi.ro. Indiferent dacă vizitează magazinul fizic sau pe cel virtual, va fi mulțumit de orice achiziție făcută.

Capacele care se mulează cel mai bine pe borcane se găsesc aici în seturi de 100, 200, 300 sau chiar și 1000, necesare în special micilor producători.

Se găsesc aici binecunoscutele capace argintii sau aurii, după preferințe, modelul clasic pe care îl știe toată lumea sau modele cu decor care se pot folosi atât pentru fructe, cât și pentru legume.

Nici iubitorii de miere de albine nu au fost uitați, aceștia pot cumpăra seturi de capace aurii, având ca decor harnica albină.    

Indiferent de ce borcane sau capace alegeți, acestea sunt concepute să reziste la temperaturile ridicate care au loc în procesul de sterilizare, iar capacele se mulează perfect pe recipiente.

Dopuri și alte accesorii

În afară de capace, tot la această rubrică se mai găsesc și dopuri de tip capișon, necesare recipientelor cu produse reîncărcabile, de tip săpun lichid pentru mâini sau dezinfectant.

Apoi, pentru iubitorii strugurilor, tot aici puteți găsi dopuri de damigeană potrivite pentru damigene cu dimensiunea de 3 litri pînă la 50 de litri dar și dopuri de damigeană prevăzute cu furtun.

Pentru mai multe detalii despre produse și prețuri accesați pagina oficială.

Contact: comenzi@noi.roRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp