Cardi B vrea să arate la fel ca atunci când era stripteuză! Câte ore se antrenează zilnic

14 aprilie, 2023

Cardi B le-a arătat fanilor ei pe TikTok cum se antrenează zi de zi.

Cardi B la Premiile Grammy, Getty (1) jpg

În cadrul unui video despre viața ei postat pe platforma TikTok, Cardi B, în vârstă de 30 de ani, a dezvăluit că în prezent face stretching timp de o oră pe zi, deoarece vrea să fie „la fel de flexibilă ca atunci când eram stripteuză”.

„În ultima vreme fac exerciții fizice timp de două ore pe zi, iar apoi fac stretching timp de o oră", a spus ea în timpul videoclipului, în care a dezvăluit, de asemenea, că o ia cu ea la sală pe fiica ei, Kulture, în vârstă de 4 ani.

Ea a arătat și că face șpagatul, dar și diverse întinderi: „Vreau să fiu la fel de flexibilă ca înainte de a-l avea pe fiul meu, Wave, care are un an și jumătate, dar adevăratul meu obiectiv este să fiu la fel de elastică și flexibilă ca atunci când eram stripteuză”.

„Dar, uf, nu poți construi Roma într-o zi” a adăugat Cardi, care a început să facă striptease când avea 19 ani, notează People. 

Atunci când nu e la sală, Cardi B își petrece timpul alături de cei doi copii ai săi, le pregătește prânzul, fac cumpărături de jucării împreună, uneori ea merge și la studio. În clipul video pe care l-a distribuit pe TikTok, Cardi B a ținut neapărat să facă o precizare: „De obicei, am pe cineva care face prânzul pentru mine, dar toată lumea este în vacanța de primăvară”.

TikTok-ul a oferit, de asemenea, o imagine de ansamblu asupra casei incredibile a lui Cardi B, ea are un dulap imens și o cameră de joacă pentru copiii ei. „Mă pregătesc înainte ca copiii mei să observe că sunt trează, pentru că, bum, odată ce observă că sunt trează, nu mă vor lăsa în pace", a spus ea în timpul voiceover-ului în care face duș și se dă cu cremă hidratantă în dressingul ei uriaș. 

Foto: captură TikTok, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg