Care este trioul perfect pentru un machiaj natural și ce-ți trebuie pentru a le aplica?

27 mai, 2024

Probabil că dacă ești femeie, știi deja cât de multe machiaje există pentru fiecare nevoie. Și mai mult ca sigur te simți puțin confuză de tot ce ține această lume, având în vedere multele variante pe care le ai la dispoziție.

okmagazine ro (2) jpg

Stai liniștită, nu te judecă nimeni. E absolut normal deoarece lumea machiajelor este extrem de vastă. Trebuie să cunoști o mulțime de lucruri, de la tipurile de machiaje disponibile pe piață, până la ce produse sunt potrivite pentru tine, cum să le aplici corect sau ce pensule machiaj să folsoești. Asta poate fi o adevărată provocare și chiar ai nevoie de ceva timp pentru a aduna toate informațiile de care ai nevoie.

Înainte de a discuta despre machiajele populare și despre cum să le aplici, este esențial să îți amintim o regulă pe care să o urmezi de fiecare dată când îți alegi produsele de machiaj: nu face rabat de la calitate. Cum se aplică această regulă? Nu te gândi „îmi iau acest machiaj mai ieftin, chiar dacă nu am auzit de el”. E normal ca machiajele de la firme celebre să fie mai scumpe, însă asta nu înseamnă că plătești doar brandul producător. În tot acest preț intră și garanția că produsul a fost testat și este sigur de folosit. Când alegi un produs de care nu ai mai auzit doar pentru că este ieftin, îți asumi riscuri considerabile, inclusiv pentru sănătatea tenului tău.

Acum că am clarificat această regulă crucială în alegerea machiajelor, să trecem la subiectul principal și să discutăm despre machiaje, pensule de machiaj și tehnici de aplicare pentru a obține un rezultat bun.

Baza, fondul de ten și corectorul

Nimeni nu are o față simetrică și lipsită de imperfecțiuni. Toate astea fac parte din naturalețea pielii tale, fie că este vorba despre coșuri, riduri sau cearcăne. Este normal să le ai și nu trebuie să te simți diferită din cauza asta. Totuși, dacă te deranjează poți apela la machiaje pentru a le acoperi. De exemplu, poți folosi bază, fond de ten sau corector pentru a estompa aceste mici imperfecțiuni. Uite ce trebuie să știi despre fiecare în parte:

Baza este esențială înainte de aplicarea oricărui machiaj. Ce o face specială? Baza hidratează pielea și previne uscarea acesteia pe parcursul zilei, asigurând o aplicare uniformă și durabilă a machiajului. Poți să privești baza inclusiv ca pe o cremă hidratantă, și nu numai, care pregătește pielea pentru produsele care urmează să fie aplicate.

Fondul de ten este disponibil sub formă de cremă sau pudră și ar trebui să fie de aceeași culoare cu pielea ta, ascunzând micile imperfecțiuni. Când alegi fondul de ten, asigură-te că nuanța se potrivește cu tenul tău. Aplicarea corectă începe de la linia bărbiei și se întinde uniform pe restul feței, fie cu o pensulă, fie cu degetele.

Corectorul sau concealer-ul este folosit pentru a „camufla” anumite imperfecțiuni, precum ridurile, coșurile sau cearcănele. Trebuie doar să aplici o picătură în locul dorit, întinzi ușor și

și imperfecțiunea este estompată. Aici poți alege un Maybelline concealer

sau ceva de la branduri precum Avon, Estee Lauder sau orice alt brand cunoscut.

Astfel, poți să îți faci o bază perfectă pentru orice machiaj, estompând imperfecțiunile și obținând un aspect neted și uniform.

Tipuri de pensule machiaj

Normal, pentru a aplica machiajul ai nevoie și de instrumentele potrivite pentru a face asta, adică pensulele de machiaj. Bine, tu poți aplica machiajul și cu degetul, dar indicat ar fi să folosești pensule machiaj, doar că trebuie să le dezinfectezi constant. Penuslele machiaj vin într-o varietate atât de mare, încât chiar și un makeup artist se poate încurca în ele. Fiecare pensulă are dimensiuni și întrebuințări diferite. Din fericire, nu ai nevoie

În funcție de ce machiaj vrei, există și mai multe pensule machiaj. Poți alege o pensulă de conturare, una bronzer, una pentru fard sau una specială pentru iluminare.Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG