Care sunt casele de modă preferate ale prințeselor și reginelor moderne!

Maria Antoaneta, Sissi a Austriei și Prințesa Eugenie a Franței pot fi considerate, dacă ducem argumentul în zona absurdului, primele IT girls regale. Moștenirea lor în materie de clasă și bun gust e adusă în actualitate de noile doamne de la casele regale, care au devenit adevărate fashion icon-uri contemporane, surclasând adesea actrițele, popstarurile sau fashionistele cu acte în regulă.

MUMBAI, INDIA - APRIL 10: Catherine, Duchess of Cambridge meets young entrepreneurs during a visit to Mumbai on April 10, 2016 in Mumbai, India.   (Photo by Heathcliff O'Malley-Pool/Getty Images)

E de ajuns să ne gândim la armatele de paparazzi care pândesc orice ținută a Ducesei de Cambridge sau a Reginei Rania. Unele dintre fetele cu sânge albastru preferă liniile clasice și creatori precum Dior sau Chanel, în timp ce altele aleg creații mai moderne, semnate de nume precum McQueen, McCartney, Lagerfeld sau Ford.

În materialul de mai jos te invităm să descoperi o listă cu cele mai cunoscute prințese/regine și fashion designerii lor preferați.

Kate Middleton

Nu puteam începe această listă decât cu Ducesa de Cambridge. Middleton a fost în atenția criticilor de modă încă de când a fost prezentată ca parteneră oficială a Pințului William. De atunci ea a devenit un adevărat ambasador al caselor de modă din Regatul Unit, în special al casei McQueen. Dincolo de preferința ei pentru creațiile lui Alexander McQueen, Catherine apare deseori în creații semnate Erdem, Mulberry sau Saunders. Un alt designer preferat al Ducesei, potrivit site-ului businessoffashion.com, e Jenny Packman. Același site relatează că unul dintre cele mai haioase momente trăite de Kate a fost la un eveniment pretențios, când a asortat un colier în valoare de câteva sute de mii de dolari cu o rochie low-budget, în valoare de doar câteva lire. “Nimeni nu și-a dat seama”, s-a amuzat Kate.

Vezi ce designeri preferă și alte prințese sau regine moderne!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA