Care sunt cele mai sexy cântece din lume?

24 iunie, 2012

În muzică, s-au făcut tot genul de topuri pentru a premia marii artişti ai lumii. Cel mai nou, realizat de Billboard, este însă cu adevărat bizar, căci premiază

În muzică, s-au făcut tot genul de topuri pentru a premia marii artişti ai lumii. Cel mai nou, realizat de Billboard, este însă cu adevărat bizar, căci premiază cel mai sexy cântec din istorie.

Topul a fost realizat pe baza performanţelor realizate de hituri cu tentă sexuală în Billboard Hot 100 Chart, de la lansarea acestui clasament muzical, în 1958. Topul include cele mai populare cântece despre sex, pe baza numărului de săptămâni petrecute pe primul loc în acest clasament.

Billboard susţine că cel mai sexy cântec din istorie este… "Physical", interpretat de Olivia Newton-John, iar cel mai sugestiv vers al hitului este: "I took you to an intimate restaurant, then to a suggestive movie/ There's nothing left to talk about unless it's horizontally" (Te-am dus la un restaurant intim, apoi la un film sugestiv/ Nu mai e nimic de discutat, decât dacă acest lucru se face la orizontală)

Pe poziţia a doua în acest top s-a situat Rod Stewart, cu "Tonight's The Night", podiumul fiind completat de Boyz II Men, cu "I'll Make Love To You".

În top 10 au mai fost incluse, în ordine, Next - "Too Close", Marvin Gaye - "Let's Get It On", Donna Summer - "Hot Stuff", Captain and Tennille - "Do That To Me One More Time", Madonna - "Like A Virgin", Exile - "Kiss You All Over" şi Rod Stewart - "Do Ya Think I'm Sexy".Recente pe Ok! Magazine

melania medeleanu5 jpg
spears2 profimedia jpg
balan andree jpg
Jo Instagram 1 PNG
Rona Hartner jpg
swank8 jpg
Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg