Carey Mulligan primeşte "O lecţie de viaţă"

6 mai, 2010
O lectie de viata 3 jpeg

Un film pur şi simplu încântător despre măştile iubirii şi drumul difícil către maturitate. Distribuit de Pro Video, filmul este cu siguranţă una dintre revelaţiile cinematografice ale anului, bucurându-se de cronici elogioase din partea criticilor. O lecţie de viaţă are în palmaresul său trei nominalizări la ediţia 2010 a Premiilor Oscar, pentru "Cel mai bun film", "Cel mai bun scenariu adaptat" şi "Cea mai bună actriţă în rol principal".

Un film pur şi simplu încântător despre măştile iubirii şi drumul difícil către maturitate.

Distribuit de Pro Video, filmul este cu siguranţă una dintre revelaţiile cinematografice ale anului, bucurându-se de cronici elogioase din partea criticilor. O lecţie de viaţă are în palmaresul său trei nominalizări la ediţia 2010 a Premiilor Oscar, pentru "Cel mai bun film", "Cel mai bun scenariu adaptat" şi "Cea mai bună actriţă în rol principal".

image

O producţie plină de surprize plăcute am putea spune, dacă luăm în considerare faptul că tânăra actriţă de doar 25 de ani, Carey Mulligan, a luat un premiu Bafta pentru interpretarea din această peliculă. Talentul incredibil şi farmecul personal sunt doar două dintre atributele care au făcut din personajul Jenny unul extrem de credibil. Tânăra de 16 ani, cu un viitor strălucit în faţă, este bulversată de apariţia unui bărbat rafinat şi misterios. David, interpretat de experimentatul Peter Sarsgaard, este cu mult mai în vârstă, dar reuşeşte să se facă repede plăcut de către părinţii rigizi ai fetei. Atrasă de lux, excursii romantice şi viaţa de noapte, Jenny este tentată să renunţe la visul unei educaţii la Oxford si se dedică total relaţiei cu David. Încurajată şi de părinţi, care îşi doresc foarte mult să o vadă măritată, în final Jenny renunţă definitiv la şcoală neştiind cât de fragilă este de fapt realitatea unei vieţi cu David.

Inconfundabila atmosferă a anilor ‘60, costumele superbe, aerul romantic al Parisului, un oras veşnic plin de îndrăgostiţi, dar mai ales chimia dintre cei doi actori contribuie la crearea unui univers în care lecţiile de viaţă sunt de multe ori sfâşietoare.

image

, distribuit de

, poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul

, în format DVD, la un preţ recomandat de

.

FOTO: PRO VIDEORecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg