Carmen Brumă și Mircea Badea au încins atmosfera în Bulgaria. Cum s-au afișat cei doi la plajă

14 iunie, 2022
carmen11111 jpg

Carmen Brumă și Mircea Badea au atras toate privirile pe plaja din Bulgaria. Cei doi și-au expus trupurile frumos sculptate și nu s-au dat în lături de la mișcare nici în micuța vacanță.

“Recunosc că nu am fost niciodată încântată de Bulgaria ca destinație de vacanță. Am fost o singură dată, acum mai bine de 10 ani, și m-am întors cam dezamăgită. Acum, la insistențele Adinei Halas, m-am hotărât să-i mai dau o șansă Bulgariei”, spunea Carmen înainte să se avânte în frumoasa călătorie.

carmen30 jpg

Surpriza a fost mare, pentru că weekendul în Bulgaria nu a fost o dezamăgire, ba din contră. “Weekendul în Bulgaria a fost unul reușit, în ciuda vremii care a fost cam de toamnă târzie. Hotelul a fost dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii, de la piscine încălzite atât în interior cât și afară, la locuri de joacă ( unde îi supraveghează animatori care țin legătura cu părinții prin telefon), spa, plajă, sala de fitness, restaurante cu mâncare pentru toate gusturile, în sistem all inclusive! Noi am găsit hotelul la recomandarea agenției  prin care am făcut ușor și rezervarea”.

carmen8 jpg

 Carmen are și câteva sfaturi pentru cei care să arate ca ea.

“M-am gândit să vă scriu câteva " strategii" care să va ajute să vă satisfaceti toate poftele culinare și să treceți fără kilograme în plus peste vacanțele în sistem " all inclusive"

La mine funcționează următoarea combinație:

- MIC DEJUN consistent , de exemplu omletă cu legume proaspete, pâine , o felie mică de brânză , cafea

- După micul dejun încerc să mă mișc cât mai mult, fie fac un antrenament scurt în camera ( aprox 20 min) de genul celor din programele mele, fie înot, alerg, merg etc

- PRÂNZUL e momentul în care mănânc alimentele periculoase de care îmi este poftă ( de obicei dulciuri în cazul meu și f rar pizza, paște etc) . De cele mai multe ori renunț la mâncare și mănânc doar desert sau mănânc o salată ( sau o supă) și apoi desert.

- CINĂ e de cele mai multe ori " regulamentară" , o sursă de proteine ( peste, friptură slabă, creveți etc) cu salată . ALCOOL beau rar , să zicem maximum două pahare cu vin roșu într-o vacanță de 7 zile

Încerc să-mi monitorizez pașii făcuți zilnic și să fiu constant în jurul valorii de 10 000 sau peste”, spune prezentatoarea.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg